Η ΑΕΚ με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο πήρε από την αρχή τον έλεγχο και καθάρισε αρκετά εύκολα την Ζόρια που έμοιαζε εντελώς αδύναμη μπροστά στον δικέφαλο. Παρέμεινε ζωντανή για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Στον άλλο αγώνα η Λέστερ έκανε το καθήκον της και κέρδισε την Μπράγκα! Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν […]

Η ΑΕΚ με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο πήρε από την αρχή τον έλεγχο και καθάρισε αρκετά εύκολα την Ζόρια που έμοιαζε εντελώς αδύναμη μπροστά στον δικέφαλο. Παρέμεινε ζωντανή για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Στον άλλο αγώνα η Λέστερ έκανε το καθήκον της και κέρδισε την Μπράγκα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν απόψε ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο, καθώς ο πρώτος έμεινε στην Αθήνα λόγω αδιαθεσίας και πυρετού.

Έβγαλε εξαιρετικές συνεργασίας η τριάδα Μάνταλος – Τάνκοβιτς – Λιβάγια

Περίπατος (1-4) της ΑΕΚ στην Ουκρανία! Με τον Μάρκο Λιβάγια να έχει 2 γκολ και μια ασίστ και τον Σουηδό να σκοράρει και να μοιράζει μια ασίστ, η Ένωση έκανε… πάρτι στην έδρα της Ζόρια.

Αν ο λόγος που η ΑΕΚ πήγε στην Ουκρανία χωρίς βαθμούς υπήρξε σε μεγάλο βαθμό η επιθετική της αστοχία στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, σε αυτό της Ουκρανίας «καθάρισε» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά ακριβώς επειδή κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που της δημιουργήθηκαν. 

Ζόρια-ΑΕΚ 1-4: ΑΕΚάρα στην Ουκρανία! - Onsports.gr

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επιβεβαίωσε αυτή την ανωτερότητα από νωρίς, ανοίγοντας το σκορ με τον Τάνκοβιτς στο 7′ και διπλασιάζοντας τα τέρματά της με τον Μάνταλο στο 34′, ύστερα από ασίστ του Σουηδού. 

Στο 54′ ο Λιβάγια “έγραψε” το 0-3 με υπέροχο γκολ, η Ζόρια μείωσε στο 81′ με τον Κορτσέγκιν, όμως η ΑΕΚ απάντησε στο ίδιο λεπτό, καθώς με την σέντρα ο Κροάτης επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ