Υπό… κατεδάφιση βρίσκεται η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια! Ο ευέξαπτος Γεωργιανός τεχνικός ξέσπασε πολύ άσχημα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το αποτέλεσμα; Μπουκάλια, βρισιές, ιπτάμενα παπούτσια και απειλές για “καρατόμηση” δύο παικτών. Κι αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου. Η Ανόρθωση είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες από την ελληνική Σούπερ Λίγκα […]

Υπό… κατεδάφιση βρίσκεται η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια! Ο ευέξαπτος Γεωργιανός τεχνικός ξέσπασε πολύ άσχημα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το αποτέλεσμα; Μπουκάλια, βρισιές, ιπτάμενα παπούτσια και απειλές για “καρατόμηση” δύο παικτών. Κι αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Η Ανόρθωση είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες από την ελληνική Σούπερ Λίγκα στην Κύπρο. Ο Κετσπάγια έφερε στην ομάδα του καλοκαίρι Χριστοδουλόπουλο, Ουάρντα, Ντέλετιτς και Νινούα,. Στο ρόστερ υπήρχαν ήδη και οι Ρισβάνης, Καλτσάς, Λόρια και Μπουσούλαζιτς.

Η ομάδα όμως φιγουράρει στις τελευταίς θέσεις της βαθμολογίας με πέντε ήττες σε εννιά ματς. Αυτή από τον Ολυμπιακό ήταν η δεύτερη σερί και έπεσε βαριά στο στομάχι του Τιμούρ. Ο Γεωργιανός τεχνικός είδε την ομάδα του να προηγείται και να χάνει εκαιρίες με το τσουβάλι. Αλλά προδόθηκε από την άμυνά της και έφτασε να χάνει με 3-1 μέχρι ο Λάζαρος να κάνει το 3-2 λίγο πριν λήξει το παιχνίδι.

Μαινόμενος ταύρος στα αποδυτήρια ο Τιμούρ!

Στα αποδυτήρια, αμέσως μετά, ο Κετσπάγια ήταν μαινόμενος ταύρος. Τα έβαλε με τον Σπύρο Ρισβάνη. Τα έβαλε με τον 33χρονο Φινλανδό, Αραγιούρι, για το τελείως χαζό πέναλτι που έκανε. Μίλησε για “τρύπα” στο κέντρο της άμυνας και χρησιμοποίησε αρκετά… “γαλλικά”.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. “Έλουσε” τον Π’όποβιτς και μετά άρχισε να τα σούρνει στον Λάφερτι και τον Κατσαράβα. Στον Βορειοιρλανδό και τον Γεωργιανό καταλόγισε απίστευτη αστοχία από την αρχή της σεζόν. Πάνω στα νεύρα του, ο Τιμούρ πέταξε προς τη μεριά του Κάιλ Λάφερτι ένα μπουκάλι. Χτύπησε κάτω και τον βρήκε. Και ο Λάφερτι εξερράγη με τη σειρά του.

Πέταξε ένα μεγαλοπρεπές… f@ck you και μετά… έγινε της Κορέας! Πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Τιμούρ, αυτός του είπε “τελείωσες”, ο Κατσαράβα του είπε “τι μ…κιες κάνεις”, “τελείωσες κι εσύ”, του λέει ο Κετσπάγια, γενικά μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε…

Τα σκάγια πήραν και τον ειρηνοποιό Ουάρντα!

Μάταια ο Ουάρντα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Παπούτσια και άλλα… UFO πετούσαν στα αποδυτήρια όσο ο Αιγύπτιος έμπαινε στη μέση να χωρίσει τους εμπόλεμους, φωνάζοντας: “φίλε, όχι! Όχι φίλε! Φαμίλια είμαστε”. Τελικά μάλλον άκουσε κι αυτός τίποτε ψιλά για τη φαμίλια του, που λέει ο λόγος, αλλά, τουλάχιστον “τελείωσες κι εσύ”, δεν άκουσε.

Εδώ που τα λέμε, όμως, κι όσοι το άκουσαν (Λάφερτι και Κατσαράβα), δύσκολα θα το δουν και να γίνεται πράξη. Διότι μην κοιτάτε που το “άντε… αγαπήσου” του Βρετανού έφερε τον Τιμούρ εκτός εαυτού και ξέχασε ποιους ήθελε να “τελειώσει” πριν εκραγεί.

Εξελίξεις μετά το ματς με τον Απόλλωνα;

Ο Γεωργιανός έχει στο μάτι και τους Aραγιούρι, Πόποβιτς και Μπουσούλαζιτς. Υπάρχει όμως ένα προβληματάκι. Τρία μάλλον. Πρώτον ότι για να φύγουν και να μην του μπαίνουν στο μάτι πρέπει να αποζημιωθούν. Δεύτερον, ότι… δικές του επιλογές ήταν όσοι τώρα θέλει να διώξει Και τρίτον, ότι πάντοτε είναι πιο εύκολο να φύγει ένας (κόουτς) παρά πέντε παίκτες. (Ίσως και έξι, εφτά, λένε οι κακές γλώσσες).

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, πάντως, χάρις σ’ ένα γκολ του Λάζαρου, η Ανόρθωση πήρε χθες τη νίκη επί της Γάνδης για την 5η αγωνιστική τη Conference League. Ήταν μια νίκη που ίσως λειτουργήσει κατευναστικά. Αν όμως τη Δευτέρα, στο ματς με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα δεν υπάρξει καλό αποτέλεσμα, η ομάδα θα ξαναφτάσει σε σημείο… βρασμού. Και τι θα γίνει από ‘κει και πέρα δεν το ξέρει κανείς…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ