Γεύση από το «Tynecastle Park» πήραν οι Θεσσαλονικείς.

Αντιμέτωπος με τη Χαρτς θα τεθεί ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa Conference League, με… φόντο την πρόκριση στους ομίλους.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Σκωτία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να βρίσκονται από την Τρίτη (22/08) για το Εδιμβούργο.

Ωστόσο, στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη βίζα του.

Οι «ασπρόμαυροι» ήλπιζαν να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στη σκωτσέζικη πρωτεύουσα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στο πρώτο ματς με τους Σκωτσέζους στο «Tynecastle Park» (24/08, 21.45).

Από εκεί και πέρα, η ομάδα είχε την πρώτη γνωριμία της με τον αγωνιστικό χώρο την Τετάρτη (23/08), όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Την ευκαιρία για μια πρώτη επαφή με την έδρα της πρώτης μάχης κόντρα στη Χαρτς είχε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι, με προπόνηση στο Tynecastle Park.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του, που ταξίδεψαν στη Σκωτία, να προπονούνται κανονικά και μπορεί να καταστρώσει τα σχέδια του χωρίς περαιτέρω προβλήματα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ