Η πρόκριση χάθηκε στη Βουλγαρία.

Με τους δεύτερους αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου συνεχίστηκε, αυτήν την εβδομάδα, το Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους γνώρισε την ήττα με 2-0, υποδέχθηκε στην Τούμπα τη Λέφσκι Σόφιας κι ήρθε ισόπαλος, 1-1.

Προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά το γκολ του Ρονάλντο Σέζαρ Σοάρες Ντος Σάντος στο 25’ του έκοψε τα φτερά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ουσιαστικές φάσεις, με τους Θεσσαλονικείς να μην απειλούν.

Ο ρυθμός άλλαξε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη ανατρέψιμη όσον αφορά στην πρόκριση. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισαν κάποια μέτρα και βρήκαν δίχτυα με τον Τιάγκο Ντάντας στο 56’.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, ενώ τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες μετά την αποβολή του Ντάγκλας Αουγκούστο στο 72’ και του Βιεϊρίνια στο 81’.

Κάπως έτσι οι «ασπρόμαυροι» αποχαιρέτησαν νωρίς νωρίς τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα και χειροκρότησαν τους φιλάθλους τους, προσπαθώντας με τον τρόπο τους να ζητήσουν συγγνώμη για τον αποκλεισμό τους.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66′ Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72′ Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (46′ Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ.

Λέφσκι Σόφιας: Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σονκό Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκόλτσεφ, Κράστεφ, Φαν ντερ Καπ, Μιλάνοφ (86′ Πέτκοφ), Ρονάλντο (83′ Κράεφ), Μπαρί (90+2′ Μίτκοφ), Γουέλτον (90+2′ Γουάντερσον)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ