Ιστορική, επική, ΜΑΓΙΚΗ ανατροπή κι έφυγε για προημιτελικό ο Ολυμπιακός!

Ιστορική, επική, ΜΑΓΙΚΗ ανατροπή κι έφυγε για προημιτελικό ο Ολυμπιακός! Έπειτα από το 1-4 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός θα χρειαζόταν απίθανα πράγματα για να περάσει και αυτά ακριβώς έκανε, στην ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa Conference League, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα! Σκόρπισε στους… έξι ανέμους (6-1) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και προκρίθηκε σε οκτάδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά από 25 χρόνια (1999). Τα γκολ των Γιόβετιτς και Ελ Αραμπί στην παράταση σφράγισαν τον ερυθρόλευκο θρίαμβο. Mετά την ισοφάριση του αρχικού σκορ στο 90λεπτο, με τα όργια των Ποντένσε (1 γκολ, 2 ασίστ) Ελ Κααμπί (2 γκολ -το δεύτερο ίσως το καλύτερο της σεζόν) και Φορτούνη (1 γκολ).

Κάτι παραπάνω από τέλεια εμφάνιση από την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που μπήκε στο ματς με τον αέρα μεγάλης ομάδας και διέλυσε την άπειρη Μακάμπι σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (15:00), οι Πειραιώτες μαθαίνουν τον επόμενο αντίπαλό τους, με τον ΠΑΟΚ να είναι ένας από τους υποψήφιους.





















Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ