Ξεκίνημα στην δράση στο Europa Conference League, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Ξεκίνημα στην δράση στο Europa Conference League, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Εύκολο έργο για Βασιλεία, παιδεύτηκε η Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Πιο αναλυτικά:

Βαντούζ – Απόλλων Λεμεσσού

Πολύ λίγα πράγματα ανάμεσα σε Βαντούζ και Απόλλωνα. Με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε συντηριτικό παιχνίδι. Το οποίο δεν επέτρεψε γκολ ούτε στο πρώτο μέρος, ούτε στο δεύτερο. Το τελικό 0-0 δίνει άπο έναν βαθμό στις δύο ομάδες.




Βασιλεία – Πιούνικ

Ματς με γκολ και θέαμα στην Ελβετία. Με την Βασιλεία να ανοίγει το σκορ με τον Μάλες. Η Πιούνικ όμως απάντησε με τον Ντεσιάν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο Β μέρος η Βασιλεία πήρε το προβάδισμα με τον Μπέργκερ, στο 54ο λεπτό, να γράφει το 3-1. Που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Γουέστ Χαμ – Στεάουα

Παγωμάρα στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου με τον Κορντέα να ανοίγει με το καλημέρα το σκορ για την Στεάουα απέναντι στα “σφυριά”. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους, που ήταν καλά διαβασμένοι για το ματς.
Ο Μπόουεν όμως στο 68ο λεπτό ισοφάρισε και γλύτωσε την Λονδρέζικη ομάδα από το κάζο. Γράφοντας το 1-1. Με την συνέχεια να είναι αναμενόμενη. Μιας και τα “σφυριά” είχαν πλέον την αυτοπεποίθηση. Ο Έμερσον σκόραρε 15 λεπτά πριν το φινάλε για την ανατροπή. Ο Αντόνιο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, Γράφοντας το τελικό 3-1 στο 90ο λεπτό.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ