Ο «πονοκέφαλος» του Αργεντινού για τη ρεβάνς.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (11/8, 21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που αναμένεται να είναι κατάμεστο την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς του 2-0 στο Ισραήλ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι παίκτες των «κίτρινων» αναμένεται να προπονηθούν σήμερα στις 7 το απόγευμα και ο Χερμάν Μπούργος να καταλήξει στο τελικό πλάνο. Υπάρχουν οι…σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα αλλά υπάρχουν και εκκρεμότητες για συγκεκριμένες θέσεις, όπως αυτές της μεσαίας γραμμής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Άρης όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί με τον Πίρσμαν, τον Φαμπιάνο και τον Μπράμπετς μπροστά από τον Κουέστα, ενώ ο Ουντεμπάγιο κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στη δεξιά πλευρά.

Πάμε τώρα στη μεσαία γραμμή, που όπως σας είπαμε είναι λίγο πιο σύνθετα τα πράγματα. Ο Νταμπό με τον Ντιόπ διεκδικούν μια θέση δίπλα στον Μανού Γκαρθία, που πιθανό θα πάρει φανέλα βασικού.

Ο Χερμάν Μπούργος θα αποφασίσει και για τους παίκτες που θα αγωνιστούν πίσω από τον Γκρέι. Πάλμα, Καμάτσο και Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία να διεκδικούν τις θέσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ