Μετά και την άφιξη του Γκαρθία ο Άρης επικεντρώνεται στην μάχη με Γκόμελ, σήμερα, Τετάρτη, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά και την άφιξη του Γκαρθία ο Άρης επικεντρώνεται στην μάχη με Γκόμελ, σήμερα, Τετάρτη, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράφει ο Τσίπτσιος Κωνσταντίνος…

Ο Χερμάν Μπούργος κάνει ήδη τις πρόβες του και έχει πλέον πολλές λύσεις για τους Λευκορώσους. Το πρώτο αποτέλεσμα άλλωστε του δίνει την ευκαιρία για δοκιμές και πειράματα. Κάτι που κρίνεται αναγκαίο. Καθώς, αν όλα πάνε βάσει σχεδίου και προβλέψεων, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο την παντοδύαμη Μακάμπι, του Βλάνταν Ίβιτς.

Η βασική διαφοροποίηση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ο Σαλέμ Εμπακατά που επανέρχεται στο αρχικό σχήμα. Με τον Ματέο Γκαρσία να απουσιάζει για ακόμη ένα παιχνίδι από το σχήμα των κιτρινόμαυρων.

Παράλληλα είναι πιθανό να δούμε τον Μαζικού στην 11άδα, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει και κάτι όσον αφορά τα στόπερ. Αν και οι ΦαμπιάνοΜπράμπετς δύσκολα να αλλάξουν. Καθώς μιλάμε για 2πλή σιγουριά.

Κάτω από το τέρμα ο Χερμάν Μπούργος δεν αποκλείεται να αλλάξει και τον Κουέστα με τον Σιαμπάνη. Καθώς το παιχνίδι έχει περιθώρια δοκιμών.

Στο κέντρο το βέβαιο είναι πως θα δούμε  Σεΐκ Ντιόπ με Ντουκουρέ ή Νταμπό στο πλάι  του.

Η τριάδα των Καμάτσο, Ιτούρμπε, Πάλμα απειλείται από τον Μαντσίνι, που θα ήταν βασικός στο πρώτο ματς. Και στην κορυφή θα δούμε σίγουρα τον Γκρέι, ο οποίος ψάχνει ρυθμό και γκολ ενόψει συνέχειας.

Βλέπουμε λοιπόν πως δεν μιλάμε για δεύτερα και τρίτα, σε σχέση με το προηγούμενο σύνολο που παρουσιάστηκε. Απλώς για ένα ποιοτικό ρόστερ. Το οποίο δίνει λύσεις…

Στο χορτάρι τα υπόλοιπα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ