Μπορεί η ομάδα να γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα. Όμως ο Κώστας «σκύλιαζε». Έδειχνε το πόσο ήθελε να βοηθήσει και να κάνει κάτι για να αλλάξει το σκορ προς το καλύτερο.

Ο Κώστας Φορτούνης, είναι ένας παίκτης κορυφαίου επιπέδου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ακόμα και κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη έδειξε την αξία του.

Μπορεί η ομάδα να γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα. Όμως ο Κώστας «σκύλιαζε». Έδειχνε το πόσο ήθελε να βοηθήσει και να κάνει κάτι για να αλλάξει το σκορ προς το καλύτερο.

Ο παικταράς του Θρύλου, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Ένα τέρμα με το οποίο, το 0-4, έχει 1-4. Στη φάση που έγινε στον αγώνα (86′) δεν έλεγε κάτι για το αποτέλεσμα. Έδειξε όμως ότι ο Φορτούνης δεν τα παρατάει ποτέ. Και παίζει μέχρι το τέλος για τον Θρύλο.

Αυτό το γκολ όμως ήταν ιδιαίτερο για τον Κώστα Φορτούνη.

Συνολικά στους 234 αγώνες τους στην Super League με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό έχει βρεθεί απέναντι σε 28 ομάδες και έχει σκοράρει πλέον με τις 23.

Τα περισσότερα είναι απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία έχει 8 γκολ σε 23 αγώνες, ενώ ακολουθούν ο Αστέρας Τρίπολης στον οποίο έχει 7 γκολ σε 12 ματς και ο ΠΑΣ Γιάννινα με 7 γκολ σε 14 ματς.

Δεν έχει βρει δίχτυα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (6 ματς), στην Καβάλα (2 ματς), στον Πανσερραϊκό (2 ματς), στον Ολυμπιακό Βόλου (1 ματς) και στον Ολυμπιακό με τον οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος δύο φορές ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε το 71ο του τέρμα με τον Ολυμπιακό στην Super League και πλησίασε τον Αριστείδη Παπάζογλου που βρίσκεται στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών με 72 τέρματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ