Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με δύο γκολ, όμως η Άρσεναλ μείωσε και το τελικό 2-1 δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους κανονιέρηδες ενόψει ρεβάνς. Η Βιγιαρεάλ πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Europa League. Καθώς πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ στο «Θεράμικα». Σκόρερ για την Ισπανική ομάδα ήταν ο Μανού Τρινκέρος (5’) και […]

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με δύο γκολ, όμως η Άρσεναλ μείωσε και το τελικό 2-1 δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους κανονιέρηδες ενόψει ρεβάνς.

Η Βιγιαρεάλ πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Europa League. Καθώς πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ στο «Θεράμικα».

Σκόρερ για την Ισπανική ομάδα ήταν ο Μανού Τρινκέρος (5’) και ο Ραούλ Αλμπιόλ (29’). Όμως, το πέναλτι του Νικολά Πεπέ (73’) «ψαλίδισε» το προβάδισμα. Στο 80’ του ματς, η Ισπανική ομάδα έμεινε και με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καπού (80’), ενώ ο Θεμπάγιος είχε αφήσει κι εκείνος την ομάδα του από το 57’.

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιτ (70′ Γκασπάρ), Αλμπιόλ, Τόρες, Πεδράθα (80′ Α. Μορένο), Τσουκουέζε, Καπού, Παρέχο, Τριγκέρος (80′ Γκόμεθ), Ζ. Μορένο, Αλκάθερ (46′ Κοκλέν)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Μάρι, Τζάκα, Πάρτεϊ, Θεμπάγιος, Σακά (85′ Ομπαμεγιάνγκ), Έντεγκααρντ (63′ Μαρτινέλι), Πεπέ (90+5′ Γουίλιαν), Σμιθ Ρόου (90+5′ Ελνένι)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ