Ώρα ευρωπαϊκών τεστ και πάλι και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κύπρο. Για την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ώρα ευρωπαϊκών τεστ και πάλι και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κύπρο. Για την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Κορμπεράν θα στηριχθεί κυρίως στους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκε στο παιχνίδι της ρεβάνς με τη Σλόβαν στη Σλοβακία.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βατσλίκ, δεξιά στα μπακ ο Άβιλα, απέναντι ο Ρέαμπτσιουκ, στους κεντρικούς αμυντικούς ο Σισέ και ο Μπα, στις θέσεις των κεντρικών χαφ ο Εμβιλά και ο Κούντε, στα άκρα της επίθεσης ο Μασούρας και ο Ραντζέλοβιτς, ενώ πίσω από τον Ελ Αραμπί αναμένεται να βρεθεί ο  Ζινκερνάγκελ.

Ο Ζινκερνάγκελ υπάρχει ενδεχόμενο να αγωνιστεί και στα άκρα, αν προστατευτεί ο Μασούρας, σε περίπτωση που δεν βρίσκεται στο 100%.

Τότε ίσως περάσει ο Χουάνγκ πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Να τονίσουμε πως Χουάνγκ και Ντε λα Φουέντε  είναι διαθέσιμοι, όμως ο Κορμπεράν δεν πιέζεται να τους ρίξει βιαστικά στο ματς. Σε περίπτωση που χρειαστούν όμως τότε θα τους περάσει στο ματς.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων, με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Νταβίδ Καταλά, έρχεται με αρκετές αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σχηματισμό. Είναι δεδομένο πως ο νέος προπονητής θα φέρει μαζί του και νέες τεχνοτροπίες, οι οποίες όμως δεν είναι εφικτό να είναι όλες έτοιμες ενόψει του αποψινού αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ