Ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί το "παραθυράκι" στον κανονισμό της UEFA και να έχει κανονικά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί το “παραθυράκι” στον κανονισμό της UEFA και να έχει κανονικά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η μεταγραφή Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό έχει δρομολογηθεί και μέσα στη μέρα αναμένονται ανακοινώσεις. Ο Έλληνας διεθνής δεν θα χρειαστεί καθόλου να περιμένει για να μπει σε αποστολή μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ (διαβάστε εδώ).

Στο πρωτάθλημα είναι δεδομένο πως μπορεί άμεσα να χρησιμοποιηθεί, το θέμα ήταν η Ευρώπη που οι λίστες έχουν κλείσει! Ένα ειδικό άρθρο ωστόσο στον κανονισμό της UEFA για τους τερματοφύλακες αλλάζει τα δεδομένα.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία λοιπόν επιτρέπει σε μια ομάδα να συμπεριλάβει στη λίστα νέο τερματοφύλακα σε περίπτωση που έχει σοβαρή απώλεια σε αυτή τη θέση. Έτσι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα δηλωθεί άμεσα στην UEFA και πρόκειται να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Καραμπάχ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ