Με στόχο την νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι».

Απόψε το βράδυ (22:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Από την περασμένη εβδομάδα που οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από το Champions League μετά το 4-0 στην έδρα της από την Μακάμπι άλλαξαν πολλά. Πρώτα από όλα απέκτησαν νέο προπονητή.

Οι Πειραιώτες έλυσαν την συνεργασία τους με τον Πέδρο Μαρτίνς σχεδόν μετά από 5 χρόνια, με τον Κάρλος Κορμπεράν να διαδέχεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο τον Πορτογάλο προπονητή.

Το αποψινό ματς θα είναι και το πρώτο του Ισπανού κόουτς στον πάγκο των Πειραιωτών. Φυσικά θέλει να ξεκινήσει με μία νίκη την θητεία του στους Πειραιώτες και να γίνει και ένα restart στην ομάδα.

Ο 39χρονος τεχνικός δεν ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τους Σλοβάκους, ενώ τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις φάνηκε ότι προσανατολίζεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με τρεις στόπερ. Δεν υπολογίζει τους Μανωλά και Βρσάλικο που αντιμετώπισαν τελευταία στιγμή πρόβλημα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστούν.

Αυτό ίσως παίξει και καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή των πλάνων του και τελικά παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, κάτι που έκανε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζίνκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Χόβαν, Χρντσαρ, Κάσια, Αμπενά, Ντε Μάρκο, Κούτσκα, Κανκάβα, Μπερσεγκιάν, Πάουσεκ, Γκριν, Χεντί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ