Πρώτη «μάχη» κόντρα στην κυπριακή ομάδα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (18/8, 20:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν είτε την νίκη είτε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχουν το πάνω χέρι στη υπόθεση πρόκριση.

Στο πλευρό τους οι Πειραιώτες θα έχουν 2.000 οπαδούς σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι που οδηγεί στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα εκτός αποστολής αλλά και λίστας του Ολυμπιακού είναι ο Μαντί Καμαρά. Στη θέση του μπήκε το όνομα του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που είναι και η  μοναδική αλλαγή  στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παπασταθόπουλο, Βρσάλικο, Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Από την άλλη συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Κούτρης και Βρουσάι, που μέχρι πρότινος ήταν εκτός πλάνων.

Για τον Απόλλωνα δεν θα δώσει το παρών στο ματς ο Νταμπό, με τον Εζεκιέλ Χέντι να δηλώνεται στη θέση του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Απόλλων Λεμεσού (4-2-3-1): Γιοβάνοβιτς – Καμπράλ, Πεϊμπερνέ, Ρομπέρζ (Αρτυματάς), Καμάς – Κολ, Κυριάκου – Τζανγκά, Οντζέντα, Ντιγκινί – Πίττας.

Ολυμπιακός (4-3-3): Βατσλίκ – Αβιλα, Σισέ, Μπα, Ρεάμπτσιουκ – Κούντε, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς – Ζίνκερναγκελ, Ελ Αραμπί, Μασούρας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ