Για να έρθει όμως ένας τέτοιος παίκτης, πρέπει να αποσυμφοριστεί το ρόστερ. Καθώς οι 40 ποδοσφαιριστές ίσως είναι υπερβολικά μεγάλο νούμερο για μια ομάδα.

Ο Ολυμπιακός εν μέσω αλλαγών που έρχονται από τον νέο προπονητή του, Κορμπεράν, θα είναι ριζικές και μαζικές.

Ποιοι παίκτες έρχονται; Ποιοι αποχωρούν; Πως θα αλλάξει φιλοσοφία ο Ολυμπιακός πριν τον επαναληπτικό με την Σλόβαν;

Δεν μιλάμε όμως για αλλαγές που θα αφορούν μόνο στο συγκεκριμένο ματς. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακος κοιτάζει την χρονιά που ξεκινάει και έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Η …κατώτερη Σλόβαν όμως είναι το πρώτο εμπόδιο που ετοιμάζεται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός. Με το 1-1 του πρώτου αγώνα να αφήνει πολλά ανοιχτά ενδεχόμενα.

Η εικόνα πάντως προβλημάτισε. Και ο Κορμπεράν θέλει να το αλλάξει αυτό. Ο Ισπανός έχει καταστήσει ως προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ. Έναν παίκτη στα άκρα, με ταχυδύναμη και ταλέντο. Με ικανότητα στο ένας με έναν. Και με τάσεις να δημιουργεί ρήγματα.

Κάτι σαν τον Ποντένσε κοινώς…

Για να έρθει όμως ένας τέτοιος παίκτης, πρέπει να αποσυμφοριστεί το ρόστερ. Καθώς οι 40 ποδοσφαιριστές ίσως είναι υπερβολικά μεγάλο νούμερο για μια ομάδα.

Κάποιοι θα αποχωρήσουν, κάποιοι, όσοι αξίζουν δηλαδή, θα μείνουν.

Κάποιοι άλλοι έχουν πάρει από νωρίς το μήνυμα και έχουν ήδη τάσεις φυγής. Όπως οι περιπτώσεις των Ρέαμπστιουκ και Καμαρά. Ενώ και ο Μασούρας δεν είναι ασφαλής από το νέο ξεσκαρτάρισμα.

Παράλληλα, Σωκράτης και Μανωλάς συγκεντρώνουν πάνω τους όλες τις ευθύνες για την αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού. Και έχουν τον νου τους για το ενδεχόμενο μετακίνησης τους σε άλλη ομάδα. Αν και εφόσον έχουν άλλη πρόταση.

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι σε τροχιά αλλαγών. Ριζικών για την ακρίβεια.

Καθώς, μπορεί το Champions League να χάθηκε, όμως η επένδυση θα γίνει. Παίκτες θα έρθουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και πολλοί θα εκπλαγούν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ