Ο Κάρλος Κορμπεράν δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού

Δύσκολη ώρα για Κάρλος Κορμπεράν. Τρεις μέρες πριν από τον επαναληπτικό του 1-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο πρωταθλητής παίζει στη Μπρατισλάβα με πλήρη επίγνωση της σημασίας του αγώνα. Μια νίκη-πρόκριση εκεί, θα είναι βάλσαμο για πολλές και διάφορες καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή η σύγχυση και η αμφισβήτηση στην κερκίδα είναι έντονη και όλα λειτουργούν υπό πίεση. Το ρόστερ είναι “στον αέρα”, η γκρίνια διάχυτη, τα σενάρια πολλά.

Εάν ο Ολυμπιακός περάσει τη Σλόβαν, επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Απόλλωνας Λεμεσού, και, συνεπώς, η πρόκριση στους Ομίλους του Europa League θα είναι ανοιχτή -πάντα με την προϋπόθεση ότι όσο περνάει ο καιρός, ο Κάρλος Κορμπεράν, έστω και βήμα-βήμα, θα βελτιώνει ολοένα και περισσότερο την ομάδα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού.

Το τι θα αλλάξει: Το πλάνο μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας στις καλύτερες θέσεις για να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι η νίκη – πρόκριση.

Το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Να είμαστε καλοί σε επίθεση και άμυνα. Να παρουσιάσουμε τα καλύτερα δυνατά σημεία μας.

Την τοποθέτηση Βάις πως στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός λόγω επιστροφών: Προφανώς ξέρουμε όλοι πως στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχαν παίκτες που έλειπαν και θα είναι διαθέσιμοι αύριο. Είναι ένα βήμα για να είμαστε βελτιωμένοι. Χρειάζεται όλοι όσοι είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα και να είμαστε βελτιωμένοι.

Νομίζω πως ακόμα και να παίζαμε οι ίδιοι παίκτες αυτό δεν θα μας έκανε αδύναμους. Το αντίθετο.

Τη Σλόβαν: Πολύ ανταγωνιστική ομάδα η Σλόβαν. Αντιμετωπίζει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως και τις εγχώριές της. Αύριο όμως είναι ένας τελικός και για τις 2 ομάδες. Κάτι σαν τελικός. Ο συναισθηματικός έλεγχος και η ανταγωνιστικότητα στο παιχνίδι θα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες. Το συναισθηματικό κομμάτι είναι πιο δυνατό από κάθε τακτική.

Το εάν έμεινε ευχαριστημένος από το πως τελείωσε το ματς με τη Σλόβαν στο 1-1: Κατά έναν τρόπο ναι και κατά έναν τρόπο όχι. Κάναμε σαφή ανάλυση των τελευταίων λεπτών. Η ομάδα έκανε τα πάντα για να πετύχει γκολ. Τουλάχιστον της ισοφάρισης. Επειδή ανοιχτήκαμε πολύ αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Ευτυχώς χάρις στον Τόμας δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Χαλάσαμε κάπως την ισορροπία μας.

Την ομάδα του: Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απάντηση της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι. Επειδή είδα την ομάδα να αντιδράει κάτι που δεν είχε γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα έπρεπε να είχαμε βγάλει αντίδραση χωρίς να ρισκάρουμε στην άμυνα και να υπάρχει ο κίνδυνος να δεχθούμε γκολ στην αντεπίθεση. Είναι δική μου ευθύνη να διαμορφώσω τον συναισθηματικό έλεγχο για να είμαστε πιο επιθετικοί χωρίς τον κίνδυνο να δεχθούμε γκολ.

Την προσέγγιση του αγώνα: Έχω μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι αυτό. Ως προπονητής πάντα ζω έντονα και δυνατά τα ματς και προσπαθώ να ενισχύω τα θετικά της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να οδηγήσω τον Ολυμπιακό σε καλό δρόμο στην Ευρώπη, όσο θα είμαι εγώ στον πάγκο του. Η ζωή δεν χρειάζονται μόνο προσδοκίες αλλά και καλή οργάνωση. Νομίζω πως αύριο θα δείξουμε την οργάνωση διότι είμαστε μία ομάδα θαρραλέα και έτοιμη να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ