Oι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο φετινό UEFA Europa League.

Ο Ολυμπιακός τέθηκε αντιμέτωπος με την Καραμπάχ στο «Tofiq Bahramov Αdina Respublika Stadionu», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

Επρόκειτο για πολύ σημαντικό ματς για αμφότερες τις ομάδες, αναφορικά με το μέλλον τους στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν στο Μπακού χωρίς νίκη φέτος, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από δύο σερί «τρίποντα». Στο τελευταίο παιχνίδι τους, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είχαν χάσει με 3-0 από τους Αζέρους.

Τώρα, στο Αζερμπαϊτζάν, έμειναν στο 0-0, χάνοντας και την τελευταία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα κυνηγήσουν, πάντως, την τρίτη θέση του ομίλου τους, η οποία οδηγεί στο Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος και επιχειρούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του βελτιώθηκε, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό.

Ο Ντόι αστόχησε σε κεφαλιά στο 23’ και ο Καμαρά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι στο 38’. Ο Κούντε στο 52’ και ο Μπιελ στο 59’ απείλησαν, αλλά χωρίς ουσία.

Καραμπάχ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85′ Μπαΐράμοφ), Γκαράγιεφ (68′ Ρομαό), Αλμέιντα, Σεϊντάεφ, Κάντι (62′ Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (68′ Α. Χουσεΐνοφ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86′ Ροντρίγκες), Κούντε (69′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86′ Ίνπμπομ Χουάνγκ), Μπιέλ (60′ Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (60′ Μαρσέλο).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Μπήκε στο ματς ο Μαρσέλο




Ευκαιρία με το πλασέ του Μπιέλ:




Μακρινό σουτ του Κούντε, αποκρούει ο Μαχαμανταλίγιεφ:




Η σέντρα σουτ του Καμαρά στο δοκάρι:




Το επικίνδυνο γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ:




Πρώτη ευκαιρία με κεφαλιά του Ντόι:




Συνεχόμενες απειλές από τους γηπεδούχους:




Πρώτη απειλή με συρτό σουτ του Κάντι:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ