Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς από σήμερα ξεχνάει για λίγο την  Super League. Και ασχολείται με το Europa League.  

Γαλανόπουλος για Ζάγκρεμπ: «Τους κοίταξα κατάματα χωρίς να φοβάμαι» (vid) – Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς από σήμερα ξεχνάει για λίγο την  Super League. Και ασχολείται με το Europa League.

Εμβληματικός είναι ο τρόπος που πανηγύρισε ο Κώστας Γαλανόπουλος το νικητήριο γκολ που πέτυχε για την ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ, απέναντι στη Ντιναμό. Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο 25χρονος μέσος σκόραρε και ύψωσε τη γροθιά του κρατώντας το περιβραχιόνιο. Που έγραφε το όνομα του 29χρονου οπαδού.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον», ο Γαλανόπουλος εξήγησε τι ακριβώς έγινε σε εκείνη τη φάση και το μήνυμα που ήθελε να στείλει με τον πανηγυρισμό του:

Γαλανόπουλος για Ζάγκρεμπ: «Τους κοίταξα κατάματα χωρίς να φοβάμαι» (vid)

«Η ιστορία ξεκινάει δύο τρία λεπτά πριν μπει αυτό το γκολ. Για κάποιον λόγο από την ώρα που μπαινω στο γήπεδο. Tο περιβραχιόνιο μου πέφτει. Κι επειδή δεν μου στεκόταν στο χέρι. Δυο λεπτά πριν βάλω το γκολ. Tο έχω πάρει στο χέρι και το κρατάω στη γροθιά μου. Και γίνεται η φάση και μπαίνει το γκολ. Την ώρα που έχω στο χέρι μου το περιβραχιόνιο για τον Μιχάλη. Ο πανηγυρισμός, όπως είχα πει και τότε. Ήταν κάτι τελείως αυθόρμητο.

Δεν αλλάζει κάτι και ούτε απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του παιδιού. Συμβόλιζε τη δύναμη και πως ότι και να έχει γίνει. Εγώ που κάθομαι απέναντί σου, με έκρινες. Με χτύπησες. Με σκότωσες, και σε κοιτάω κατάματα. Χωρίς να φοβάμαι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ