Ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική. 

Ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική. Ενδιαφέροντα παιχνίδια. Με νίκες ξεκίνησαν την πορεία τους Μπέτις και Άρσεναλ, απέναντι σε Ελσίνκι και Ζυρίχη αντίστοιχα. Γκέλα για την Ρόμα με το καλημέρα στην διοργάνωση.

Πιο αναλυτικά:

AEK Λάρνακας – Ρεν

Γκολ με το καλημέρα στην αναμέτρηση που ξεκίνησε ιδανικά για τους θεατές. Με τον Τεάτε στο 29ο λεπτό να ανοίγει το σκορ και να γράφει το 1-0. Ισοφάριση άμεση από την ΑΕΚ, με τον Οϊέρ, μετά από ασίστ του Ροσάλες στο 33ο λεπτό. Με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο για τις δύο ομάδες. Ένα σκορ που άλλαξε στο φινάλε, με την Ρεν να σκοράρει στην εκπνοή και να παίρνει την νίκη, με 1-2.










Ελσίνκι – Μπέτις

Ο Γουίλιαμ Ζοζέ άνοιξε το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, γράφοντας το 1-0 για την Μπέτις. Ένα λιτό πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Γουίλιαν Χοσέ έγραψε και το 0-2, σφραγίζοντας την νίκη για την φιλοξενούμενη ομάδα. Την πρώτη της στους φετινούς ομίλους.

Ζυρίχη  – Άρσεναλ

Ματσάρα με τα όλα της, με τον Μαρκίνιος να ανοίγει το σκορ στο 16ο λεπτό του αγώνα. Και να γράφει το 0-1 για τους κανονιέρηδες. Η ισοφάριση ήταν άμεση όμως για την Ζυρίχη. Που σκόραρε με τον Κριεζίου, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ενκέτια στο 62ο λεπτό έδωσε και πάλι προβάδισμα στους κανονιέρηδες. Σκορ που έμεινε ως το φινάλε και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Αρτέτα με 1-2.














Λουντογκόρετς – Ρόμα

Ματς για γερά νεύρα, με το πρώτο ημίχρονο να κυλάει αναίμακτα για τις δύο ομάδες. Με την Ρόμα να έχει την υπεροχή, όμως να μην μπορεί να σκοράρει.

Αυτό που δεν μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι έκανε η Λουντογκόρετς, με τον Κόουλι στο 72ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Και να παγώνει τους κατόχους του τροπαίου Conference League.

Ο Σομουρούντοφ στο 86ο λεπτό ισοφάρισε για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Που πάλεψε ως το φινάλε για την ανατροπή. Η Λουντογκόρετς όμως της έκοψε τηνχαρά, παίρνοντας και πάλι κεφάλι στο 87 της αναμέτρησης. Με σκόρερ τον Νονάτο. Που χάρισε πολύτιμο τρίποντο.







Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ