Αήττητοι, με «τέσσερα στα τέσσερα», παρέμειναν οι «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ και η Αϊντχόφεν τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Emirates», σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί εξαιτίας της αδυναμίας της λονδρέζικης αστυνομίας να παρέχει τον απαιτούμενο αριθμό αστυνομικών λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 1-0, έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Ο Γκρανίτ Τζάκα στο 70’ έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Άρπαξε την ευκαιρία κι έκανε ένα σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή, στοχεύοντας ωραία προς την κάτω αριστερή γωνία.

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κέρδισαν δίκαια τους Ολλανδούς, που δεν κινήθηκαν απειλητικά.

Άρσεναλ: Τέρνερ, Τομιγιάσου (76′ Γουάιτ), Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες, Τίρνι, Λοκονγκά (67′ Παρτέι), Τζάκα, Σακά (85′ Νέλσον), Βιεϊρά (67′ Έντεγκαρντ), Ενκετιά, Χεσούς (76′ Μαρτινέλι).

Αϊντχόφεν: Μπενίτεθ, Μβενέ, Ραμαλιό, Οντισπό, Μαξ (66′ Τέζε), Σανγκαρέ, Γκουτιέρες, Σίμονς (90+1′ Λεντέσμα), Φέρμαν (77′ Ντε Γιόνγκ), Χάκπο, Τιλ (65′ Μαντουέκε).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Φοβερό σλάλομ του Σακά – Πέρασε τους πάντες:




1-0, καταπληκτικό σουτ στην κίνηση από τον Τζάκα:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αϊντχόβεν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ