Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Euro.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα εν όψει των προκριματικών του Euro, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά που δίνει η Εθνική Ελλάδας.

Μετά την ισοπαλία στη Βαλέτα απέναντι στη Μάλτα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει στη Βουδαπέστη κόντρα στην Ουγγαρία (20/11, 21.15).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα τσεκάρει για ακόμα μία φορά τους Έλληνες διεθνείς, κρίνοντας ποιους θα χρησιμοποιήσει στα επερχόμενα επίσημα ματς.

Όπως ανέφερε: «Όταν κανονίζαμε αυτά τα φιλικά θεωρούσαμε πως θα είναι όλοι οι παίκτες, για να τσεκάρουμε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα.

Τώρα, είναι παρόμοια η κατάσταση, με τη διαφορά πως θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε να έχω καλύτερη πληροφόρηση για το ποιους μπορώ να χρειαστώ και να χρησιμοποιήσω στα παιχνίδια του Μαρτίου και του Ιουνίου στα προκριματικά του Euro».

Αναφορικά με το πώς σχεδιάζει τον αγώνα με την Ουγγαρία, εξήγησε: «Τα βασικά παραμένουν, η πίστη προς τους ποδοσφαιριστές, το μήνυμα που θέλουμε να περάσουν στους παίκτες βασίζεται στην επιθυμία τους να παίζουν για το εθνόσημο και την εθνική ομάδα.

Θέλω να δω την απόδοση που πάντα περιμένω από τα παιδιά. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία αύριο να έχουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ο αγωνιστικός χώρος είναι καταπληκτικός, ο αντίπαλος επίσης είναι εξαιρετικός, είναι και το τελευταίο παιχνίδι μέσα στη χρονιά, οπότε θέλουμε όλα αυτά να τα αξιοποιήσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό».

Αναφέρθηκε και στο τι περιμένει από τους Μαγυάρους: «Συζητούσα με το τιμ για την πάρα πολύ δυνατή ομάδα της Ουγγαρίας στη δεκαετία του ’80, του Πούσκας. Γενικά, η ουγγρική ομάδα είναι πάρα πολύ δυνατή και αυτό που μου προκαλεί έκπληξη μετά και τα αποτελέσματα στο Nations League είναι πως και δεν είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θεωρώ πως είναι και λίγο θέμα timing, παίζουν και ρόλο τα προκριματικά, στα οποία μπορεί να βρεθείς σε ένα μη ευνοϊκό γκρουπ.
Αυτήν τη στιγμή, όμως, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε μεγάλη δύναμη».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ