Όλοι θυμόμαστε την μεγάλη επιτυχία που είχε το παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στην Γαλλία το 2019 με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου.

Tο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών (6-31 Ιουλίου), έχει αρχίσει από τώρα να προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στους ποδοσφαιρόφιλους.

Είναι γνωστό ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο κάνει άλματά προόδου τα τελευταία χρόνια, και αυτό φαίνεται όχι μόνο στα πρωταθλήματα, και στις διοργανώσεις, αλλά και στις Εθνικές ομάδες.

Όλοι θυμόμαστε την μεγάλη επιτυχία που είχε το παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στην Γαλλία το 2019 με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου.

Αλλά είναι πολύ φρέσκα ακόμα τα μεγάλα ρεκόρ θεατών που είχαμε στο Champions League γυναικών, και σε ορισμένους αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Πολύ καλά είναι τα πρώτα νέα για την διάθεση των εισιτήριων στο EURO γυναικών που θα γίνει στην Αγγλία.

Το 20% του συνόλου προέρχεται από άτομα που δεν κατοικούν στην Αγγλία.

Πέρα από τις άλλες 15 χώρες που συμμετέχουν μαζί της στην διοργάνωση, εισιτήρια έχουν πάρει και άτομα από την Βόρεια Αμερική, την Κίνα και την Αυστρία, πράγμα που δείχνει τον παγκόσμιο χαρακτήρα, που αρχίζει να παίρνει η διοργάνωση.

Στην κορυφή της λίστας των χωρών που έχουν πάρει τα περισσότερα εισιτήρια είναι η διοργανώτρια Αγγλία, η οποία ακολουθείται από την Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία και Γαλλία. Ακόμη, παραμένουν αδιάθετα συνολικά 700.000 εισιτήρια.

Το 43% των… 500 χιλιάδων μαγικών χαρτιών που έχουν πωληθεί έχουν αποκτηθεί από γυναίκες οπαδούς. Άνθρωποι από 99 διαφορετικές χώρες έχουν πάρει ήδη το μαγικό χαρτάκι, με την Αγγλία να είναι με διαφορά στην πρώτη θέση, λογικό ως διοργανώτρια χώρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γυναικείος Αθλητισμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ