Μία κατά το ήμισυ εμβολιασμένη Εθνική ομάδα θα βρει μπροστά της το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Που θα αγωνιστεί αύριο Πέμπτη απέναντι στο Βέλγιο σε φιλική αναμέτρηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της HNL οι μισοί Βέλγοι διεθνείς αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Πιστεύοντας ότι οι άμεσες παρενέργειες του (αίσθημα κούρασης, πονοκέφαλοι, μυϊκοί πόνοι, ρίγος ή πυρετός) θα επηρεάσουν την […]

Μία κατά το ήμισυ εμβολιασμένη Εθνική ομάδα θα βρει μπροστά της το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Που θα αγωνιστεί αύριο Πέμπτη απέναντι στο Βέλγιο σε φιλική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της HNL οι μισοί Βέλγοι διεθνείς αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Πιστεύοντας ότι οι άμεσες παρενέργειες του (αίσθημα κούρασης, πονοκέφαλοι, μυϊκοί πόνοι, ρίγος ή πυρετός) θα επηρεάσουν την προετοιμασία τους. Ενόψει της τελικής φάσης του Euro που ξεκινά στις 12 Ιουνίου.

Η βελγική κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως, ώστε όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer. Ωστόσο μόνο μία μερίδα παικτών (Κουρτουά, Βερμέλεν, Αλντερβάιρελντ, Καστάνιε) έχουν κάνει και τις δύο δόσεις μέχρι στιγμής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι περισσότεροι παίκτες επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο μετά το τέλος της διοργάνωσης. Με τους ειδικούς να εξετάζουν το τείχος ασφαλείας που μπορούν να υψώσουν κατά του Covid-19 κατά την διάρκεια του Euro.

Κάποιοι παίκτες έχουν ήδη αντισώματα, αφού έχουν νοσήσει στο παρελθόν από κορωνοϊό, ενώ οι παίκτες που θα βρίσκονται σχεδόν απομονωμένοι θα υποβάλλονται σε πολύ συχνά self-test, ώστε να μην προκύψει κάποια απρόοπτη μόλυνση που θα επηρεάσει την προετοιμασία των κόκκινων διαβόλων.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ