Ήττα της «γαλανόλευκης» στη Βουδαπέστη.

Η Εθνική Ελλάδας έδωσε φιλικό στη Βουδαπέστη απέναντι στην Ουγγαρία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Euro.

Μετά την ισοπαλία στη Βαλέτα απέναντι στη Μάλτα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε την ήττα από τους Μαγυάρους με 2-1.

Ο Ρόλαντ Σάλαι άνοιξε το σκορ στο 15’, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο μέρος η «γαλανόλευκη» δεν απείλησε ουσιαστικά. Ανέβασε, όμως, την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος κι «έψαξε» το γκολ αρχικά με τον Γιώργο Μασούρα στο 49’, που έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά πέρασε λίγο πάνω από το αντίπαλο τέρμα.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν εκείνος που έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 81’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας, αφήνοντας «άγαλμα» τον Ντένες Ντίμπους, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο διεθνής επιθετικός της Τραμπζονσπόρ, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα μες στην περιοχή, αλλά ανατράπηκε από τον Άνταμ Σαλάι.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζολτ Κάλμαρ εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής, λίγο αφότου είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κινήθηκε από την αντίθετη πλευρά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, για το τελικό 2-1.

O ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, έβγαλε και σε αυτό το ματς χρήσιμα συμπεράσματα για τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι έδειξαν φανερό πρόβλημα στην επίθεση, ενώ είχαν κενά και στην άμυνα.

Ουγγαρία: Ντίμπους (90+2′ Ζάπανος), Μπότκα (71′ Λανγκ), Όρμπαν, Α. Σάλαϊ, Φιόλα, Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53′ Νάγκι), Τζούτζακ (53′ Άνταμ), Ρ. Σάλαϊ (71′ Ντάρνταϊ), Σομποσλάι (90+2′ Κάλμαρ).

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68′ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87′ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87′ Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (60′ Φούντας).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ