Στους οκτώ διεθνείς έφθασαν οι «πράσινοι».

Αν και δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε εκτάκτως και τον Τιμοτέους Πούχατς στην Εθνική Πολωνίας.

Ο Μπάρτος Μπερεζίνσκι της Νάπολι τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.

Έτσι, ο 24χρονος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, εν όψει των προκριματικών αγώνων του Euro 2024.

Η Πολωνία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσεχία και την Αλβανία και ο παίκτης των «πρασίνων» επιστρέφει στην προεπιλογή για πρώτη φορά έπειτα από ένα χρόνο.

Το «τριφύλλι» έχει πλέον οκτώ διεθνείς, οι οποίοι φυσικά απέχουν από τις προπονήσεις.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Η… μισή ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο “Γ. Καλαφάτης” με κύρια αιτία τις εθνικές ομάδες.

Απουσίασαν, και θα απουσιάζουν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς. Αποφόρτιση έκαναν οι Σένκεφελντ, Κώτσιρας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάρλια.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ