Σημαντικές προσθήκες, που όμως συγκαταλέγονται στην κατηγορία “επιστροφές”, περιλαμβάνει η προεπιλογή της αποστολής της Εθνικής Γερμανίας. Για την ακρίβεια πρόκειται για τους Τόμας Μίλερ και Ματ Χούμελς. Η απουσία των οποίων είναι αλήθεια πως δεν έγινε αισθητή από το ευρύ κοινό τα 2,5 χρόνια.  Καθώς δεν έλαβε χώρα κάποια μεγάλη διοργάνωση. Ουσιαστικά οι δύο “γερόλυκοι” […]

Σημαντικές προσθήκες, που όμως συγκαταλέγονται στην κατηγορία “επιστροφές”, περιλαμβάνει η προεπιλογή της αποστολής της Εθνικής Γερμανίας.

Για την ακρίβεια πρόκειται για τους Τόμας Μίλερ και Ματ Χούμελς. Η απουσία των οποίων είναι αλήθεια πως δεν έγινε αισθητή από το ευρύ κοινό τα 2,5 χρόνια.  Καθώς δεν έλαβε χώρα κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Ουσιαστικά οι δύο “γερόλυκοι” της Εθνικής επιστρατεύονται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Όπου κι αποφασίστηκε ένα γενικότερο ξεσκαρτάρισμα στην Εθνική.

Ωστόσο η έλλειψη επιθετικών με καλά νούμερα κι απουσία εναλλακτικών λύσεων στα στόπερ οδήγησε τον Γιόακιμ Λεβ στην επανάκληση τους με την ανταπόκριση των δύο να είναι άμεση.

Στις υπόλοιπες επιλογές ξεχωρίζει η παρουσία του Φόλαντ. Που έκανε φοβερή χρονιά με την Μονακό και κλήθηκε στην Εθνική μετά το 2016. Καθώς η παρουσία του 18χρονου μέσου της Μπάγερν, Τζαμάλ Μουζιάλα. Όσον αφορά το νεαρό η κλήση του είναι σημαντική καθώς σε περίπτωση που αγωνιστεί βάζει τέλος στη διαμάχη μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας αν κι ουσιαστικά με την αποδοχή του καλέσματος έδειξε τις προθέσεις του.

Η αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Euro 2020:

Τερματοφύλακες: Μπερντ Λένο (Άρσεναλ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ)

Αμυντικοί: Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμπιν Γκόζενς (Αταλάντα), Κρίστιαν Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Λιντς), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν)

Μέσοι: Εμρέ ΤΖαν (Ντόρτμουντ), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν), Ιλκάι Γιντογάν (Μάντσεστερ Σίτι), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Τζαμάλ Μουζιάλα (Μπάγερν), Φλόριαν Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ)

Επιθετικοί: Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Κέβιν Φόλαντ (Μονακό), Τίμο Βέρνερ (Μπάγερν)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ