Η Ιταλική Κυβέρνηση επέτρεψε την παρουσία φιλάθλων στις αναμετρήσεις του Euro που θα γίνουν στη Ρώμη, σε ποσοστό 25% του Ολίμπικο. Η Ιταλική Ομοσπονδία κατέθεσε ένα πλάνο και η Κυβέρνηση το ενέκρινε. Το εν λόγω πλάνο αφορά την παρουσία φιλάθλων στα ματς του Euro που θα πραγματοποιηθούν στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, συζητούν για ποσοστό 25% της […]

Η Ιταλική Κυβέρνηση επέτρεψε την παρουσία φιλάθλων στις αναμετρήσεις του Euro που θα γίνουν στη Ρώμη, σε ποσοστό 25% του Ολίμπικο.

Η Ιταλική Ομοσπονδία κατέθεσε ένα πλάνο και η Κυβέρνηση το ενέκρινε. Το εν λόγω πλάνο αφορά την παρουσία φιλάθλων στα ματς του Euro που θα πραγματοποιηθούν στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, συζητούν για ποσοστό 25% της χωρητικότητας του Ολίμπικο, το οποίο μεταφράζεται σε 18.000 θεατές!

Στη Ρώμη θα φιλοξενηθούν τρεις αγώνες, όπως αυτός της πρεμιέρας, ανάμεσα σε Ιταλία και Τουρκία. Όπως επίσης κι ένας προημιτελικός.

Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα είπε χαρακτηριστικά: «Είναι υπέροχα νέα, τα οποία μεταφέραμε άμεσα στην UEFA».

Πλέον, πλάνο δεν έχουν καταθέσει μονάχα το Δουβλίνο, το Μόναχο και το Μπιλμπάο, για την παρουσία φιλάθλων. Ενώ η Αγ. Πετρούπολη και το Μπακού, έχουν καταθέσει πλάνο για 50% παρουσίας φιλάθλων, βάσει της χωρητικότητας.

Στις 19 Απριλίου, η UEFA θα πάρει την τελική της απόφαση για τις πόλεις του Euro.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ