Ο Άγιαξ έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως η ομάδα που ξέρει να πουλάει καλύτερα από κάθε άλλη. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Άγιαξ έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως η ομάδα που ξέρει να πουλάει καλύτερα από κάθε άλλη. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Παλιά τους τέχνη κόσκινο και εμείς απλά τους παρακολουθούμε… Τα χρήματα που βγάζουν είναι τρελά και επιβεβαιώνεται στις τέσσερις περιπτώσεις που θα αναφέρουμε.

Η συζήτηση επανέρχεται με αφορμή την μετακίνηση του Άντονι από τον “Αίαντα” στην Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Ολλανδοί τον πούλησαν με ποσό ρεκόρ 95 εκατομμύρια ευρώ ενώ τον αγόρασαν με μόλις 15,8 το 2018.

Ακολουθούν ακόμα τρεις τέτοιες περιπτώσεις: *Λισάντρο Μαρτίνες 24 ετών μετακινήθηκε επίσης στην Γιουνάιτεντ 57,4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Άγιαξ έδωσε μόλις 7 για να τον αποκτήσει από την αργεντίνικη Ντιφένσα!

*Επόμενος στη λίστα μας, ο Ματίας Ντε Λιχτ. Next big thing που έκανε γρήγορα το μεγάλο άλμα εκτός Άγιαξ. Ηγέτης της άμυνας του “Αίαντα” έφυγε 85,5 εκατομμύρια ευρώ. Το πιο εντυπωσιακό; Άνηκε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, συνεπώς δεν κόστισε τίποτα!

*Τελευταίο παράδειγμα ένας παίκτης της ίδιας φουρνιάς. Φρανκ Ντε Γιονγκ. Αποχώρησε την ίδια περίοδο με τον Ντε Λιχτ και όχι τζάμπα εννοείται! 75 εκατομμύρια ευρώ έδωσε η Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που ο Άγιαξ τον αγόραζε με 10 από την Βίλεμ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ