Έπιασε τα 23 στην Eredivisie αλλά 26 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (23 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και συνεχίζει ακάθεκτος. Πλέον, ο Γιακουμάκης είναι στο κυνήγι του τοπ-σκόρερ στην Ευρώπη, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του 2ου Πολ Ονουάτσου. Τα 26 γκολ στη σεζόν έφτασε ο Γιώργος Γιακουμάκης που σκόραρε με πέναλτι στο 19′ του […]

Έπιασε τα 23 στην Eredivisie αλλά 26 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (23 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και συνεχίζει ακάθεκτος. Πλέον, ο Γιακουμάκης είναι στο κυνήγι του τοπ-σκόρερ στην Ευρώπη, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του 2ου Πολ Ονουάτσου.

Τα 26 γκολ στη σεζόν έφτασε ο Γιώργος Γιακουμάκης που σκόραρε με πέναλτι στο 19′ του εκτός έδρας αγώνα της Φένλο με την Φίτεσε.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου (27/2) το 23ο γκολ του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς εκτέλεσε εύστοχα στο 19′ το πέναλτι που κέρδισε η Φένλο για να ισοφαρίσει στο 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φίτεσε.

Ο 26χρονος είναι ασταμάτητος, συνεχίζει να «ματώνει» τα ολλανδικά δίχτυα με τη φανέλα της Φένλο, στην οποία έχει βρει την υγειά του, βγάζοντας το καλύτερό του εαυτό.

Είναι, δηλαδή, ήδη πάνω από τον Γκέκα και έχει βάλει πλώρη για να αφήσει πίσω του -και πολύ μάλιστα- τον τελευταίο Έλληνα που «μάτωνε» τα δίχτυα σαν αυτόν!

Ποιος είναι αυτός; Ο Δημήτρης Ναλιτζής!

Ο Γιακουμάκης έχει ήδη 23 και προβλέπουμε, με βάση τη… φόρα που έχει, ότι θα φτάσει σύντομα και θα ξεπεράσει τον Ναλιτζή, για τα περισσότερα γκολ Έλληνα επιθετικού στην πρώτη κατηγορία οποιουδήποτε πρωταθλήματος στην Ευρώπη εδώ και 21 χρόνια!

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα επιθετικό που χορεύει πεντοζάλι της άμυνες στην Ολλανδία. Ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο για τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ