Η τρέλα με τον Γιώργο Γιακουμάκη δεν υπάρχει στην Ολλανδία. Τους τρελαίνει σε κάθε αγωνιστική και ο κόσμος με διάφορες πράξεις του εκδηλώνει την αγάπη του. Μέχρι και σε πιάτο εστιατορίου μπήκε το όνομα του. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Eredivisie έχει κάνει όλη την Ολλανδία -και όχι μόνο- να συζητάει το όνομά του, μετρώντας 20 τέρματα σε […]

Η τρέλα με τον Γιώργο Γιακουμάκη δεν υπάρχει στην Ολλανδία. Τους τρελαίνει σε κάθε αγωνιστική και ο κόσμος με διάφορες πράξεις του εκδηλώνει την αγάπη του. Μέχρι και σε πιάτο εστιατορίου μπήκε το όνομα του.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Eredivisie έχει κάνει όλη την Ολλανδία -και όχι μόνο- να συζητάει το όνομά του, μετρώντας 20 τέρματα σε 19 παιχνίδια ως τώρα.

Ένα ελληνικό εστιατόριο που εδρεύει στην Ολλανδία βρήκε τον πιο απολαυστικό τρόπο να εκδηλώσει το θαυμασμό του για τον 26χρονο επιθετικό. Προσέθεσε στο μενού ένα πιάτο με το όνομά του.

Το «πιάτο του Γιακουμάκη», που κοστίζει 15 ευρώ, περιλαμβάνει γύρο και μπιφτέκι και συνοδεύεται από τζατζίκι, ρύζι, σαλάτα και πατάτες.

«Ασταμάτητος Γιακουμάκης! Ως ευχαριστώ για τις κορυφαίες εμφανίσεις, ο Γιακουμάκης θα έχει από εμάς το δικό του πιάτο. Ευχαριστούμε!», αναφέρει η σχετική δημοσίευση.

?????⚽️
Giakoumakis niet te stoppen!!
Als bedankje voor de topprestaties krijgt giakoumakis zijn eigen schotel bij ons!
Bedankt!!
#VVVVenlo #giakoumakis

Δημοσιεύτηκε από Grieks restaurant Kreta στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιακουμάκης ξανά καρέ και είναι ο Μέγας παστελωτής της Ολλανδίας!

Πλέον το να σκοράρει είναι μια συνήθεια, ακόμα και τα δύο γκολ, ή και το χατ-τρικ είναι ρουτίνα. Αλλά τώρα τελευταία πετάει καρέ γκολ στους αγώνες και ετοιμάζεται για πενταρέ;

Μακράν ο πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία, ο τρίτος στην Ευρώπη με τρία γκολ διαφορά από τον θρυλικό Λεβαντόφσκι. Αλλά με τον ρυθμό που πυροβολεί είναι θέμα χρόνου να περάσει στην πρώτη θέση. Την έκανε λαχείο η Φένλο που τον πήρε για ένα κομμάτι ψωμί από την ΑΕΚ και ετοιμάζεται να τσεπώσει πολλα εκατομμύρια.

Ο Γιακουμάκης έφυγε σαν ένας μέτριος ποδοσφαιριστής για ελάχιστα χρήματα και τώρα η Φένλο είναι έτοιμη να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή του σε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Ολλανδίας. Πάλι καλά που στην ΑΕΚ είχαν υπολογίσει αυτό το ενδεχόμενο και δεν θα μείνει τελείως χαμένη από τον Γιακουμάκη, αφού είχαν βάλει ποσοστό μεταπώλησης για την μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή. 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε τέσσερα γκολ στη νίκη της Φένλο επί της Φίτεσε (4-1), σκοράροντας μάλιστα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός «κούνησε» τα αντίπαλα δίχτυα στο 16’, στο 28’, στο 43’ και στο 80. Το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε στο 60′ από τον Μπρόχα.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Δώνης έκανε το ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους και έγινε αλλαγή λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Fenomeen Giakoumakis vernedert Vitesse met vierklapper

Με τα 20 γκολ είναι 5ος μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 30 βαθμούς

Με το «καρέ» των γκολ απόψε κόντρα στη Φίτεσε (νίκη της Φένλο με 4-1) έπιασε τα 20 στην Eredivisie και πλέον, είναι 5ος μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 30 βαθμούς στο επιμέρους ranking!

Τα ρεκόρ, όμως, δεν σταματούν εδώ! Ο Ηρακλειώτης φορ κατάφερε να φτάσει τα 20 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μετά από 19 αγωνιστικές, όντας ο παίκτης που το πέτυχε πιο γρήγορα από κάθε άλλον τα τελευταία 64 χρόνια! Για την ακρίβεια, ο προηγούμενος και μοναδικός που το κατόρθωσε νωρίτερα (σε 18 αγωνιστικές) ήταν ο Τόνι Φαν Ντερ Λίντεν με τη DOS Ουτρέχτης από το μακρινό 1956-57!

Πλέον, ο Γιακουμάκης απέχει πια τρία τέρματα από τον τοπ-σκόρερ στην Ευρώπη, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και 2 από τον Πολ Ονουάτσου.

Σημειώνεται ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει σκοράρει 15 τέρματα στη Serie A (2 ο συντελεστής των Top-5 πρωταθλημάτων, 1,5 της Eredivisie).

https://www.youtube.com/watch?v=1kog9dIqfmA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ