Πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον Αντώνη Τσαπατάκη να σηκώνει ξανά την ελληνική σημαία ψηλά! Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4.Xαρίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο στη χώρα μας. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε με χρόνο 1:40.20. Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε ο Ρώσος Τσερνιάεφ με 1:31.96. Kατακτώντας το […]

Πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον Αντώνη Τσαπατάκη να σηκώνει ξανά την ελληνική σημαία ψηλά!

Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4.Xαρίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο στη χώρα μας. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε με χρόνο 1:40.20.

Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε ο Ρώσος Τσερνιάεφ με 1:31.96. Kατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ το αργυρό πήγε στον Κολομβιανό Φουέντες με χρόνο 1:35.86.

Πρόκειται για το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής μετά από αυτά που κατέκτησαν οι Μπακοχρήστου. Tριανταφύλλου και Μιχαλεντζάκης, ενώ το αργυρό κατέκτησε ο Κωνσταντινίδης στον στίβο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ