Tην Πέμπτη (29/07) ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία! Ακόμη ένα ρεκορ για τον Σέρβο τενίστα. Ο οποίος συνεχίζει να εξελίσεται σε θρύλο του αθλήματος. Πιο συγκεκριμένα ο Νόλε προκρίθηκε στον 3ο ημιτελικό της καριέρας του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και έγινε ο πρώτος τενίστας που το καταφέρνει. Κανείς στο παρελθόν δεν έχει παίξει σε τουλάχιστον τρεις […]

Tην Πέμπτη (29/07) ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία!

Ακόμη ένα ρεκορ για τον Σέρβο τενίστα. Ο οποίος συνεχίζει να εξελίσεται σε θρύλο του αθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο Νόλε προκρίθηκε στον 3ο ημιτελικό της καριέρας του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και έγινε ο πρώτος τενίστας που το καταφέρνει.

Κανείς στο παρελθόν δεν έχει παίξει σε τουλάχιστον τρεις ημιτελικούς.

Ο Άντι Μάρει έχει φτάσει κοντά. Όμως ποτέ δεν κατάφερε να βρεθεί σε τρίτο ημιτελικό. Παρόλο που έχει βρεθεί σε 4 Ολυμπιάδες και έχει 2 τίτλους.

Ο Τζόκοβιτς, έπαιξε στον πρώτο του ημιτελικό το 2008 στο Πεκίνο, όταν και αποκλείστηκε από τον Ράφα Ναδάλ, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Το 2012 στο Λονδίνο αγωνίστηκε κόντρα στον Άντι Μάρεϊ στα ημιτελικά και ηττήθηκε με straight sets από τον μετέπειτα χρυσό Ολυμπιονίκη.

Φέτος θα παίξει στον 3ο του ημιτελικού, μιας και στο Ρίο το 2016, αποκλείστηκε από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στον 1ο γύρο του θεσμού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ