Το καλοκαίρι του 2016 ο Φερνάντο Σάντος κατέκτησε στα γήπεδα της Γαλλίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ως προπονητής της πατρίδας του, της Πορτογαλίας. Στη φετινή διοργάνωση από το ίδιο πόστο ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δείξει τις προθέσεις του για την πορεία της ομάδας. “Στο Euro θα πάρω ρούχα […]

Το καλοκαίρι του 2016 ο Φερνάντο Σάντος κατέκτησε στα γήπεδα της Γαλλίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ως προπονητής της πατρίδας του, της Πορτογαλίας.

Στη φετινή διοργάνωση από το ίδιο πόστο ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δείξει τις προθέσεις του για την πορεία της ομάδας.

“Στο Euro θα πάρω ρούχα και τσιγάρα για ένα μήνα. Πάμε να το σηκώσουμε!”

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο στόχος είναι στόχος. Είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό, πάντα πάμε για να κερδίσουμε. Εγώ πάντως θα πάρω βαλίτσες και τσιγάρα για έναν μήνα». Με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο απάντησε σε ερώτηση για το ποιο πιστεύει πως είναι το ταβάνι της Πορτογαλίας στο Euro. Η συμμετοχή της χώρας του σε όμιλο με Γαλλία και Γερμανία φαίνεται πως είναι κάτι που δεν αγχώνει ιδιαίτερα το Σάντος, ο οποίος πιστεύει πάντα στις ομάδες που προπονεί. Άλλωστε η μεσοεπιθετική γραμμή της Πορτογαλίας είναι τρομακτική τη φετινή χρονιά και κάτι τέτοιο του δίνει και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ