Ο γνωστός σε όλους μας Μοχάμεντ Άλι που ήταν ο θρύλος της παγκόσμιας πυγμαχίας, και ο μοναδικός πυγμάχος που κατέκτησε τρεις φορές τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία βαρέων βαρών (1964,1974, 1978). Ο Μοχάμεντ Άλι Καμαρά ποδοσφαιριστής της Γιουνγκ Μποις,  με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο πήρε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στον χθεσινό αγώνα του Γιουρόπα […]

Ο γνωστός σε όλους μας Μοχάμεντ Άλι που ήταν ο θρύλος της παγκόσμιας πυγμαχίας, και ο μοναδικός πυγμάχος που κατέκτησε τρεις φορές τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία βαρέων βαρών (1964,1974, 1978). Ο Μοχάμεντ Άλι Καμαρά ποδοσφαιριστής της Γιουνγκ Μποις,  με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο πήρε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στον χθεσινό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ Ρόμα – Γιουνγκ Μποις.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Στον χθεσινό αγώνα για την 5η αγωνιστική του Europa League η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα επικράτησε με ανατροπή της Γιουνγκ Μπόις στο «Ολίμπικο» με 3-1, και πήρε τη νίκη που της απέμενε για να κλειδώσει τη συμμετοχή της στους «32» και μάλιστα ως ισχυρή. Πέραν του πανέμορφου γκολ του του 18χρονου Ρικάρντο Καλαφιόρι, είχαμε επίσης ακόμα ένα συμβάν που έκλεψε το ενδιαφέρον.

Ο ποδοσφαιριστής με ειδικότητα αμυντικός κατά κόσμο Μοχάμεντ Άλι Καμαρά ζήλεψε τις ικανότητες του θρύλου της πυγμαχίας και σε μια ανύποπτη φάση στο 81΄λεπτο, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μικιταριάν τα πήρε για δικούς τους ανεξιχνίαστους λόγους και τράβηξε μια μπουνιά στον Αρμένιο ποδοσφαιριστή. Λογικά ο διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη τον έστειλε για ξεκούραση στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουνγκ Μπόις είναι από τη Γουινέα και του έχουν δώσει το παρατσούκλι «Πικέ» επειδή θαυμάζει απεριόριστα τον Ισπανό στόπερ. Φυσικά ούτε σε δέκα ζωές ο κύριος Μοχάμεντ Άλι Καμαρά δεν θα φτάσει τον Πικέ, όχι ότι και αυτός δεν έχει τα αρνητικά του, αλλά τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν κάνει.

Χαμός λόγο της συνωνυμίας με τον μεγάλο Μοχάμεντ Άλι στα ΜΜΕ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ