Όσοι είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι που κάνουν αθλητισμό είναι πολύ πιθανό να τους πιάσει μια απογοήτευση και να νομίζουν ότι οι κόποι τους πάνε χαμένοι. Αλλά όχι για τον συμπαθή Γκοτιέ Εμβουμπί που παρέα με τα 110 κιλά του κλέβει την παράσταση το παγκόσμιο πρωτάθλημα Χάντμπολ με τα χρώματα της Εθνική Κονγκό. Ο Κονγκολέζος Γκοτιέ […]

Όσοι είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι που κάνουν αθλητισμό είναι πολύ πιθανό να τους πιάσει μια απογοήτευση και να νομίζουν ότι οι κόποι τους πάνε χαμένοι. Αλλά όχι για τον συμπαθή Γκοτιέ Εμβουμπί που παρέα με τα 110 κιλά του κλέβει την παράσταση το παγκόσμιο πρωτάθλημα Χάντμπολ με τα χρώματα της Εθνική Κονγκό.

Ο Κονγκολέζος Γκοτιέ Εμβουμπί έχει καταφέρει με το αντισυμβατικό του σουλούπι να κλέψει την παράσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ.

Ο παίκτης του χάντμπολ Γκοτιέ Εμβουμπί έχει τρελάνει τα social media με την παρουσία του με την εθνική Κονγκό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αίγυπτο.

Η χώρα της Αφρικής πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση και στην πρεμιέρα του Δ’ ομίλου ηττήθηκε με 28-22 από την Αργεντινή στο Κάιρο.

Mvumbi sorprende a todos con su debut en el Mundial de Handball de Egipto |  Argentina | NCZD | INTERNACIONAL | EL BOCÓN

Ο Εμβουμπί πάντως κατάφερε να γίνει η ατραξιόν του αγώνα όχι μόνο γιατί σκόραρε τέσσερα γκολ αλλά κυρίως λόγω του ασυνήθιστου παρουσιαστικού του για αθλητή.

Γεννημένος στο Ντρε της βόρειας Γαλλίας από γονείς Κονγκολέζους αγωνίζεται σε ομάδα χάντμπολ Δ’ κατηγορίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοργάνωσης ο Εμβουμπί έχει ύψος 1.92μ. και ζυγίζει 110 κιλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gauthiermvumbi

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ