Στέλιος Αργυρόπουλος: Στους Ολυμπιακούς αγώνες κατάφεραν ένα άθλο και μας έδωσαν το αργυρό μετάλλιο στο Πόλο. Περίμενε πως και πως να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μοιραστεί την μεγάλη χαρά του με τους δικούς τους ανθρώπους. Και μέσα σε λίγες ώρες του έκλεψαν τα πάντα. Εκτός το μετάλλιο που είχε στην τσέπη του. Κατάντια. Μιλάμε […]

Στέλιος Αργυρόπουλος: Στους Ολυμπιακούς αγώνες κατάφεραν ένα άθλο και μας έδωσαν το αργυρό μετάλλιο στο Πόλο. Περίμενε πως και πως να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μοιραστεί την μεγάλη χαρά του με τους δικούς τους ανθρώπους. Και μέσα σε λίγες ώρες του έκλεψαν τα πάντα. Εκτός το μετάλλιο που είχε στην τσέπη του. Κατάντια.

Μιλάμε για τον Στέλιο Αργυρόπουλο της Εθνικής ομάδας Πόλο. Μετά την υποδοχή που τους επιφύλαξαν στο Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής πολίστας μετά το αεροδρόμιο πήγε με τους υπόλοιπους διεθνείς στο κολυμβητήριο Πειραιά, για να χαλαρώσουν. Βρέθηκαν με αρκετούς γνωστούς και έβγαλαν φωτογραφίες με μικρούς φίλους τους.

Στην συνέχεια πήγε για καφέ σε μια κεντρική και πολύ γνωστή καφετέρια για να δει μερικούς φίλους. Μετά από λίγες ώρες πήγε στο αυτοκίνητο του, και έπαθε σοκ. Του είχαν κλέψει όλες τος αποσκευές του. Το μόνο που γλύτωσε ήταν το αργυρό μετάλλιο του, που από το είχε μαζί του για τις φωτογραφίες.

Μεγάλη η στεναχώρια του, αφού είχε πολλα αναμνηστικά, φωτογραφίες, βίντεο, από την Ολυμπιάδα. Πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία.

Καλό θα είναι τα κλεφτρόνια, να βρουν ένα τρόπο να του επιστρέψουν τα πράγματα. Αφού έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία, για τον πολίστα, ενώ για αυτούς δεν σημαίνουν τίποτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ