Μπράβο ρε μάγκες. Συνεπής με τις επιτυχίες η πραγματική Εθνική αγαπημένη ομάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου «έπνιξαν» του Ρώσους και στα τέσσερα οκτάλεπτα παίρνοντας το χρυσό εισιτήριο  Με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Βλαχόπουλο που πέτυχε 5 γκολ, η Εθνική πόλο των ανδρών ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρωσίας με 13-10, το Σάββατο […]

Μπράβο ρε μάγκες. Συνεπής με τις επιτυχίες η πραγματική Εθνική αγαπημένη ομάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου «έπνιξαν» του Ρώσους και στα τέσσερα οκτάλεπτα παίρνοντας το χρυσό εισιτήριο 

Με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Βλαχόπουλο που πέτυχε 5 γκολ, η Εθνική πόλο των ανδρών ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρωσίας με 13-10, το Σάββατο (20/02), και πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παρούσα για 16η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η Εθνική Ομάδα πόλο των ανδρών καθώς, το Σάββατο (20/02), νίκησε τη Ρωσία με 13-10 στον ημιτελικό του προ-ολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ και πήρε το εισιτήριο για τη διοργάνωση του Τόκιο. 

Η αναμέτρηση άρχισε με την Εθνική Ομάδα σε θέση οδηγού στο σκορ αφού προηγείτο με 4-1, προτού μειώσουν σε 4-3 ο Ναγκάεφ και ο Χάρποφ και έτσι έκλεισε η πρώτη περίοδος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Εθνική πήρε την πρόκριση για την Ολυμπιάδα

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ισοδύναμες στο δεύτερο οκτάλεπτο και έτσι το «γαλανόλευκο» προβάδισμα διατηρήθηκε και, στην τρίτη περίοδο, ο Χάρποφ ισοφάρισε σε 6-6, αλλά ο Φουντούλης έδωσε εκ νέου βραχεία κεφαλή στην Εθνική (7-6).

Στη συνέχεια, ο Μερκούλοφ έφερε ξανά την αναμέτρηση στα ίσια (7-7), αλλά με τα τέρματα των Βλαχόπουλου και Αργυρόπουλου η Εθνική πήρε προβάδισμα δύο γκολ (9-7) σε κομβικό σημείο.

Με το πέμπτο του γκολ, ο Βλαχόπουλος έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην Εθνική (12-9), λίγα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, και με τελικό σκορ το 13-10, η Ελλάδα «σφράγισε» το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Για την ιστορία, η Ελλάδα θα παίξει, την Κυριακή (21/02), στις 17:00, στον άνευ σημασίας τελικό του προ-ολυμπιακού τουρνουά με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-2, 5-4, 2-1. 

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης , Καπότσης 1, Φουντούλης 2 , Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος , Γκιουβέτσης , Βλαχόπουλος 5 , Γαλανίδης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик