Σαν σήμερα ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην διοργάνωση του Champions League στις 7 Δεκεμβρίου 2004, με τον Φρανκ Ράικαρντ να τον βάζει στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τη Σαχτάρ στο Νόνετσκ. Μπορεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ να μην μπόρεσε να σκοράρει σε εκείνο τον αγώνα, αλλά πήρε είχε εξαιρετική παρουσία.  Η […]

Σαν σήμερα ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην διοργάνωση του Champions League στις 7 Δεκεμβρίου 2004, με τον Φρανκ Ράικαρντ να τον βάζει στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τη Σαχτάρ στο Νόνετσκ. Μπορεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ να μην μπόρεσε να σκοράρει σε εκείνο τον αγώνα, αλλά πήρε είχε εξαιρετική παρουσία. 

Η ημέρα που έκανε ντεμπούτο το καμάρι του Ροζάριο, ο γιος ενός εργάτη ενός εργοστασίου και μιας καθαρίστριας, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Η ημέρα που έκανε ντεμπούτο το παιδί που έγινε ποδοσφαιριστής μετά από την παρότρυνση της γιαγιάς του, Σέλια. Σε αυτήν αφιερώνει κάθε γκολ του σηκώνοντας τα χέρια του στον ουρανό. 

Τα υπόλοιπα είναι μια ιστορία που συνεχίζει να γράφεται

Είναι  ο “βασιλιάς” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας κατακτήσει τέσσερα τρόπαια (2006, 2009, 2011, 2015). και ταυτόχρονα έχει αναδειχθεί και έξι φορές πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας μεγάλος θρύλος.

Πριν 20 χρόνια ένα 13χρονο παιδί έφτασε στην Βαρκελώνη! Λέο Μέσι…

16 Νοεμβρίου 2003: Η ημερομηνία σταθμός για το ποδόσφαιρο!

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι ότι νέο ανεβαίνει εδώ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ