Αυτή η εξέλιξη έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο στρατόπεδο των Τριών Λιονταριών.

Η ανθρώπινη εφευρετικότητα δεν έχει όρια. Κεκλεισμένων των θυρών το Ουγγαρία – Αγγλία είπε η UEFA, αλλά κοιτάς τα ψιλά γράμματα βγάζεις λαγό. Έτσι και έγινε και οι Ούγγροι θα υποδεχτούν τους Άγγλους σε μια καυτή έδρα.

«Πώς γκένεν ατό;»

Το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που η Ουγγαρία θα έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών. Η αιτία ήταν η τιμωρία της ΟΥΕΦΑ εξαιτίας της συμπεριφοράς των Ούγγρων οπαδών στο Euro 2020. Σο καπάκι τον Σεπτέμβριο η FIFA τιμώρησε ξανά την Ουγγαρία για ρατσιστικά φαινόμενα στο ματς… με την Αγγλία.

Αλλά στο Puskas Arena θα έχουμε αρκετό κόσμο, αφού η ουγγρική Ομοσπονδία βρήκε παραθυράκια στον κανονισμό της UEFA. Έτσι λοιπόν τον αγώνα θα παρακολουθήσουν 33.000 παιδιά κάτω των 14 ετών, μαζί και  3000 ενήλικες που θα επιβλέπουν τα παιδιά.

Αυτή η εξέλιξη έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο στρατόπεδο των Τριών Λιονταριών.

Τι δήλωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

“Νομίζω πως όλοι είμαστε έκπληκτοι. Και εμείς προσκαλούμε παιδιά στο στάδιο μας, αλλά δεν ξέρω ποιος θα έπρεπε να είναι ο αριθμός των θεατών. Πρέπει να σιγουρεύσουμε ότι είμαστε σταθεροί στα πιστεύω μας και το γεγονός ότι καταδικάζουμε τον ρατσισμό. Το κλειδί είναι η διαπαιδαγώγηση. Ελπίζω τα μικρά παιδιά στο γήπεδο να πάρουν το μήνυμα”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ