Με ευκαιρία την ανάληψης της διοργάνωσης Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Τσιρλίντινγκ από την Ελλάδα είπαμε να δούμε τις πιο καυτές και εντυπωσιακές ομάδες τσιρλίντρες ανά τον κόσμο. Οι κοπέλες που χορεύουν είναι εξαιρετικά όμορφες πέρα από τις χορευτικές του ικανότητες με αποτέλεσμα να  «μαγεύουν» το κοινό των γηπέδων. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθλητικού Ομαδικού Χορού – Τσιρλίντινγκ, […]

Με ευκαιρία την ανάληψης της διοργάνωσης Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Τσιρλίντινγκ από την Ελλάδα είπαμε να δούμε τις πιο καυτές και εντυπωσιακές ομάδες τσιρλίντρες ανά τον κόσμο. Οι κοπέλες που χορεύουν είναι εξαιρετικά όμορφες πέρα από τις χορευτικές του ικανότητες με αποτέλεσμα να  «μαγεύουν» το κοινό των γηπέδων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθλητικού Ομαδικού Χορού – Τσιρλίντινγκ, Μιχάλης Φουντεδάκης, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τον ενημέρωσε πως εγκρίθηκε η ελληνική υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Τσιρλίντινγκ.

Το εν λόγω event θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο στις 4-6 Νοεμβρίου του 2022 με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 2.500 αθλητών – φοιτητών από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, ο κ. Φουντεδάκης επισήμανε τις μεγάλες πιθανότητες ανάληψης και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για το 2022 ή το 2023, το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις η χώρα μας, για να το διοργανώσει στην Αθήνα (ΟΑΚΑ).

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση της ΔΟΕ για την προσθήκη, στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024, του Break Dance.

Το άθλημα (Αθλητικός Αγωνιστικός Χορός) ήδη καλλιεργείται από 15 σωματεία στους κόλπους της Ομοσπονδίας, συνεπώς η χώρα μας είναι προετοιμασμένη για να διεκδικήσει δυναμικά την πρόκριση και τη συμμετοχή της στην παρθενική εμφάνιση του Break Dance σε Ολυμπιακούς, όπως τόνισε.

Οι αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κυρίως αλλά και στα καλοκαιρινά σπορ εκτός από θέαμα, μας χαρίζουν και… καυτές στιγμές στα τάιμ άουτ, αλλά και στο ημίχρονο με τις τσιρλίντερ να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να… ικανοποιήσουν τους θεατές.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ