O 52χρονος Ελληνοφιλλιπινέζος σούπερ σταρ του WWE και του wrestling, ο  “Φύλακας του Γαλαξία ” κατάφερε επιτέλους να επισκεφθεί την πατρίδα της μητέρας του. Και μάλιστα τη στιγμή που είναι πιο περιζήτητος από ποτέ. Και στο παρελθόν ο Μπατίστα έχει τονίσει την αγάπη του για την Ελλάδα. Μάλιστα μία ελληνική σημαία κοσμεί το ένα μπράτσο […]

O 52χρονος Ελληνοφιλλιπινέζος σούπερ σταρ του WWE και του wrestling, ο  “Φύλακας του Γαλαξία ” κατάφερε επιτέλους να επισκεφθεί την πατρίδα της μητέρας του. Και μάλιστα τη στιγμή που είναι πιο περιζήτητος από ποτέ.

Και στο παρελθόν ο Μπατίστα έχει τονίσει την αγάπη του για την Ελλάδα. Μάλιστα μία ελληνική σημαία κοσμεί το ένα μπράτσο του. Όπου σταθεί και όπου βρεθει λοιπόν διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την χώρα μας.

Θυμάται χαρακτηριστικά για την μητέρα του. Και τις δυσκολιες που περνούσαν πριν γίνει διάσημος μεγαλώνοντας:

«Δεν είχαμε τίποτα. Ούτε καν φαγητό. Θυμάμαι τη μητέρα μου να μας μαγειρεύει μια τεράστια κατσαρόλα με φασολάδα με σκοπό να μας κρατήσει μια ολόκληρη εβδομάδα. Επιπλέον, την έκαιγε. Οπότε επί μια εβδομάδα αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που τρώγαμε»

Ο Μπατίστα πάτησε λοιπόν Ελλάδα και μοιράζεται τον θαυμασμό του μέσω social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Duper Fly (@davebautista)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για WWE

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ