Όταν για ένα αγώνα που χάνεις και κρατάει ούτε 3 λεπτά καλά καλά και να τσεπώνεις 20 εκ λογικό είναι να έχεις κάποιος ακριβά γούστα. Και για τον Μακ Γκρέγκορ τα ρολόγια είναι πάθος. Σύμφωνα με το «Forbes», ο McGregor σήμερα είναι κατά 20 εκατ. ευρώ πλουσιότερος μετά από αυτό το σπουδαίο ματς. Συγκεκριμένα για κάθε δευτερόλεπτο (ο αγώνας διήρκησε […]

Όταν για ένα αγώνα που χάνεις και κρατάει ούτε 3 λεπτά καλά καλά και να τσεπώνεις 20 εκ λογικό είναι να έχεις κάποιος ακριβά γούστα. Και για τον Μακ Γκρέγκορ τα ρολόγια είναι πάθος.

Σύμφωνα με το «Forbes», ο McGregor σήμερα είναι κατά 20 εκατ. ευρώ πλουσιότερος μετά από αυτό το σπουδαίο ματς. Συγκεκριμένα για κάθε δευτερόλεπτο (ο αγώνας διήρκησε μόλις 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα) που περνούσε ο Conor McGregor έβλεπε στον τραπεζικό του λογαριασμό να μπαίνουν 45 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 2,6 εκατ. ευρώ το λεπτό!

Ο Conor McGregor λατρεύει την πολυτέλεια και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να το κρύψει. Οι δραστηριότητές του εντός ρινγκ αλλά και οι επιχειρηματικές εκτός ρινγκ, έχουν αποδώσει καρπούς και του προσφέρουν την άνεση να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά ρούχα και τα γρήγορα αμάξια αλλά το μεγάλο το πάθος είναι τα ρολόγια.

Μάλιστα το απέδειξε γι’ ακόμη μια φορά μέσω της τελευταίας του αγοράς.

Ο 32χρονος MMAer αγόρασε το Astronomia Tourbillon Five Minute της ωρολογοποιίας Jacob & Co., το οποίο κοστίζει 1.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα ρολόι που διαθέτει χρυσή κάσα 18 καρατίων με μέγεθος 50 χιλιοστών και πάχος 25 χιλιοστών. Μάλιστα πάνω του διαθέτει περισσότερα από 280 διαμάντια.

Ο Ιρλανδός το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα likes να πέφτουν βροχή και τα σχόλια να είναι αποθεωτικά. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αδυναμία στην Jacob & Co., καθώς έχει αγοράσει ήδη το Astronomia Casino Scarface που έχει ενσωματωμένη ρουλέτα στο καντράν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ