Στο κόλπο του τίτλου ζεστά αφού βρίσκεται στο -4 από την κορυφή. Αλλά και στον ημιτελικό του Λιγκ καπ έπαιξε σοβαρά και κέρδισε την επικίνδυνη Μπρέντφορντ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό η Τότεναμ. Έβγαλε και την υποχρέωση στο κύπελλο με την μικρούλα Μαρίν (8η κατηγορία)  Χωρίς να φορτσάρει και με χατ – τρικ του […]

Στο κόλπο του τίτλου ζεστά αφού βρίσκεται στο -4 από την κορυφή. Αλλά και στον ημιτελικό του Λιγκ καπ έπαιξε σοβαρά και κέρδισε την επικίνδυνη Μπρέντφορντ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό η Τότεναμ. Έβγαλε και την υποχρέωση στο κύπελλο με την μικρούλα Μαρίν (8η κατηγορία) 

Χωρίς να φορτσάρει και με χατ – τρικ του Κάρλος Βινίσιους, η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας άνετα στην έδρα των ημί – επαγγελματιών της Μαρίν (5-0) 

Is Marine vs Tottenham on TV today? Kick-off time, channel and how to watch FA Cup fixture | The Independent

Καρεκλάτος ο Μουρίνιο

Τo ξεκίνημά του στη προπονητική θα θυμήθηκε απόψε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Τότεναμ και οι συνεργάτες του κάθονται σε καρέκλες γραφείου αντί για πάγκο, στον αγώνα με την Μαρίν (ομάδα… όγδοης κατηγορίας!) για το Κύπελλο Αγγλίας, αφού το γήπεδο της άσημης ομάδας, απλούστατα, δεν έχει πάγκους…

Μία από τις εικόνες που τράβηξαν ακόμη περισσότερη προσοχή, αυτή του Ζοσέ Μουρίνιο να κάθεται μαζί με το τεχνικό του επιτελείο σε καρέκλες γραφείου (!), λόγω των περιορισμένων θέσεων που έχει ο πάγκος του «Ρόσετ Παρκ»!

Την ίδια ώρα, εκτός των εγκαταστάσεων, λιγοστοί φίλοι των γηπεδούχων παρακολουθούν την αναμέτρηση, με έναν εξ αυτών να φέρνει μαζί του ένα ομοίωμα του Γιούργκεν Κλοπ! Η Μάριν, βλέπετε, εδρεύει στο Μέρσεϊσαϊντ, συνεπώς τους έχει τους «κόκκινους» οπαδούς της…

Έγραψε εις διπλούν ιστορία με τα Σπιρούνια ο 16χρονος σκόρερ Άλφι Ντιβάιν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, έγινε ο νεαρότερος παίκτης, αλλά και σκόρερ στα 138 χρόνια ιστορίας της Τότεναμ, σε ηλικία 16 ετών και 163 ημερών, σημειώνοντας το πέμπτο γκολ των φιλοξενούμενων (60′).

Κάρλος Βινίσιους σημείωσε ιστορικό χατ – τρικ 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός (24′, 30′, 37′) έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει τρία γκολ σε αγώνα Κυπέλλου ομάδας του Μουρίνιο από τον Φρανκ Λάμπαρντ με την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2007, σε ματς με την Μάκλσφιλντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ