Έρλινγκ τα πήρες όλα και έφυγες. Σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί με τις επιδόσεις του, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έφτασε τα δεκαέξι σε 12 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αλλά και τα 17 σε 13 αγώνες στην σεζόν που […]

Έρλινγκ τα πήρες όλα και έφυγες. Σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί με τις επιδόσεις του, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έφτασε τα δεκαέξι σε 12 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αλλά και τα 17 σε 13 αγώνες στην σεζόν που τρέχουμε!

Με τον Έρλινγκ Χάλαντ να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε πολύ εύκολα την Κλαμπ Μπριζ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.  Η ομάδα της Βεστφαλίας άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με ποιον άλλον; Τον Έρλινγκ Χάλαντ. Στο 60ό λεπτό ο Έρλινγκ Χάλαντ πέτυχε το 16ο γκολ κάνοντας το 3-0 (το 2-0 από τον Σάντσο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Από την 2η αγωνιστική των ομίλων έγινε το πιο γρήγορο πιστόλι του Τσάμπιονς Λιγκ!

Είναι ο πιο γρήγορος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας πετύχει δώδεκα γκολ σε δέκα αγώνες. Άφησε πίσω του Χάρι Κέιν, Σάντιο Μανέ και Πίπο Ινζάγκι, και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά. Όταν ο Μέσι χρειάστηκε 25 αγώνες και ο Ρονάλντο 47! Και συνεχίζει καυτός …πολύ καυτός!

Μάλιστα έχει μεγάλη διαφορά από τους… δεύτερους, καθώς οι Χάρι Κέιν, Σάντιο Μανέ και Πίπο Ινζάγκι στα πρώτα 10 παιχνίδια στη διοργάνωση σημείωσαν 9 τέρματα. 

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι οι απόλυτοι σταρ, αλλά άργησαν πολύ να σπάσουν το φράγμα των 12 γκολ.  Ο άσος της Μπαρτσελόνα χρειάστηκε 25 παιχνίδια κι ο Πορτογάλος 47.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ