Τεράστια επιτυχία για τον παίχτη του Ολυμπιακού Αλεξέι Ποκουσέφσκι που επιλέχθηκε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ ξεκινάει για τον νεαρό άσο. Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι το τέταρτο υψηλότερο draft pick στην ιστορία της  μπασκετομάνας Σερβίας! Ο «Πόκου» έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στις 19 Μαρτίου 2019 […]

Τεράστια επιτυχία για τον παίχτη του Ολυμπιακού Αλεξέι Ποκουσέφσκι που επιλέχθηκε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ ξεκινάει για τον νεαρό άσο. Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι το τέταρτο υψηλότερο draft pick στην ιστορία της  μπασκετομάνας Σερβίας!

Ο «Πόκου» έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στις 19 Μαρτίου 2019 στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου με 89-69 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας 1 πόντο με 1/2 βολές, 0/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ στα 51 δευτερόλεπτα  που έμεινε στο παρκέ.

Στις 5 Απριλίου 2019, ο Ντέιβιντ Μπλατ τον χρησιμοποίησε για 5 λεπτά στη νίκη επί της Νταρουσάφακα με 99-74, εκεί που ο Ποκουσέφσκι είχε 0/2 δίποντα, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Την περσινή σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ο νεαρός φόργουορντ  αγωνίστηκε για 1:49 στη νίκη με 77-68 επί της Βιλερμπάν, έχοντας 0/1 δίποντο και 1 λάθος σε αυτό το διάστημα.

Υπερήφανοι δηλώνουν στον Ολυμπιακό για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι μετά την επιλογή του νεαρού άσου στο νούμερο 17 του φετινού draft από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

O 18χρονος, που έκανε το ντεμπούτο του στους «ερυθρόλευκους» πριν από δύο χρόνια, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2.964.840 δολάρια στη ρούκι σεζόν του, ενώ το συνολικό εγγυημένο ποσό θα φτάσει τα 6.078.000 δολάρια για δύο χρόνια.

Ποκουσέφσκι ΝΒΑ: Και οι Νάγκετς ενδιαφέρονται να επιλέξουν στο Draft το μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού | Ειδησεις | Pagenews.gr

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, δεν θα μπορούσε μετά απ’ αυτό να μην ευχηθεί στον Πόκου.

“Συγχαρητήρια Πόκου. Είμαστε υπερήφανοι για εσένα”, έγραψαν χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ