Σίγουρα στο NBA, τα ποσά είναι τεράστια, με τους προπονητές να λαμβάνουν μεγάλους μισθούς, που καταλήγουμε πως μόνο χαμηλόμισθοι δεν είναι τελικά. Οι παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, είναι γνωστό πως αμείβονται με τεράστια ποσά. Φυσικά, είναι πολλά τα παιχνίδια, γενικότερα είναι άλλη η νοοτροπία! Και βέβαια, οι τραπεζικοί λογαριασμοί, όχι απλά γεμίζουν, αλλά […]

Σίγουρα στο NBA, τα ποσά είναι τεράστια, με τους προπονητές να λαμβάνουν μεγάλους μισθούς, που καταλήγουμε πως μόνο χαμηλόμισθοι δεν είναι τελικά.

Οι παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, είναι γνωστό πως αμείβονται με τεράστια ποσά. Φυσικά, είναι πολλά τα παιχνίδια, γενικότερα είναι άλλη η νοοτροπία! Και βέβαια, οι τραπεζικοί λογαριασμοί, όχι απλά γεμίζουν, αλλά φουσκώνουν υπερβολικά!

Παρακάτω θα δείτε τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές της λίγκας. Βέβαια, το να μάθει κάποιος την πραγματική συμφωνία εντός προπονητή, δεν είναι τόσο εύκολο και προσβάσιμο όπως των παικτών! Υπάρχουν οικονομικοί όροι που αποκρύπτονται τεχνηέντως, πίσω από έννοιες «multi-year» και «per team policy».

Με βάση τα 5 εκατομμύρια ετησίως, παρακάτω θα δούμε τους 15 πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές.

Ο Τέρι Στοτς που βρίσκεται στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς έχει ετήσιες απολαβές τα 5 εκατ. δολάρια. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Φρανκ Βόγκελ βρίσκεται στους Λος Άντζελες Λέικερς και παίρνει ετησίως 5.5 εκατ. δολάρια. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μπίλι Ντόνοβαν των Σικάγο Μπουλς αμείβεται με 6 εκατ. δολάρια τον χρόνο, έχοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπράντ Στίβενς των Μπόστον Σέλτικς λαμβάνει 6-7 εκατ. δολάρια, έχοντας συμβόλαιο ως τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2025!

Ο Ντουέιν Κέισι των Ντιτρόιτ Πίστονς λαμβάνει από την ομάδα 7 εκατ. δολάρια, με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ των Μιλγουόκι Μπακς λαμβάνει 6-7 εκατ. δολάρια, με συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Ο Σκορ Μπρουκς των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς παίρνει 7 εκατ. δολάρια και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ο Τάιρον Λου των Λος Άντζελες Κλίπερς λαμβάνει 7 εκατ. δολάρια, έχοντας συμβόλαιο με ισχύ ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Νικ Κερς των Τορόντο Ραπτορς παίρνει 8 εκατ. δολάρια τον χρόνο, έχοντας τουλάχιστον συμβόλαιο ως το 2024.

Ο Ρικ Καρλάιλ των Ντάλας Μάβερικς λαμβάνει ετησίως 8 εκατ. δολάρια, έχοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Έρικ Σπόελστρα των Μαϊάμι Χιτ έχει ετήσιες απολαβές τα 8.5 εκατ. δολάρια, και συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ντοκ Ρίβερς των Φιλαντέλφια Σίξερς αμείβεται ετησίως με 8-9 εκατ. δολάρια, έχοντας συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Στιβ Νας των Μπρούκλιν Νετς λαμβάνει 8.7 εκατ. δολάρια, έχοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

NBA: Και πάμε προς τους… «Μίδες» των πάγκων!

Αυτοί είναι οι Στιβ Κερ και Γκρεγκ Πόποβιτς! Ο πρώτος που βρίσκεται στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς λαμβάνει τον χρόνο περί τα 9.5 εκατ. δολάρια. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2023. Ενώ ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς λαμβάνει 11 εκατ. δολάρια, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.  

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ