Η οχτάδα πλησιάζει για τον Ολυμπιακός και με μια ενίσχυση στην θέση του ψηλού θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.  Η απόφαση έχει παρθεί από τους Αγγελόπουλους, με τον Μπαρτζώκα να έχει καταλήξει στον παίχτη. Μιλάμε από το πάνω ράφι. Και η βόμβα με τον Μπακς Ερσάν Ιλιασόβα  των Μπακς. Σας είχαμε ενημερώσει πριν καιρό για […]

Η οχτάδα πλησιάζει για τον Ολυμπιακός και με μια ενίσχυση στην θέση του ψηλού θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.  Η απόφαση έχει παρθεί από τους Αγγελόπουλους, με τον Μπαρτζώκα να έχει καταλήξει στον παίχτη. Μιλάμε από το πάνω ράφι. Και η βόμβα με τον Μπακς Ερσάν Ιλιασόβα  των Μπακς.

Σας είχαμε ενημερώσει πριν καιρό για την μεγάλη μεταγραφή που ετοίμαζαν

Μιλάμε για παίχτη που θα σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού, αν οι Αγγελόπουλοι καταφέρουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Και αυτή τη φορά φαίνονται όχι λόγια του αέρα, αλλά επιθυμίες που θα γίνουν πράξεις.

Άλλωστε για τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν χρειάζονται και οι ανάλογοι παίχτες.

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο που ειδικεύεται σε θέματα σχετικά με το ΝΒΑ, ο πρώην φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς Ερσάν Ιλιασόβα συμφώνησε με τους “ερυθρόλευκους”.

NBA: Bucks 'agree' to trade Ersan Ilyasova to Kings

Ο 33χρονος φόργουορντ που για πρώτη φορά αγωνίστηκε στο ΝΒΑ το 2005 με το Μιλγουόκι, επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ιλιασόβα έχει τεράστια καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε Ντιτρόιτ Πίστονς, Ορλάντο Μάτζικ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Ατλάντα Χοκς.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο Ιλιασόβα κατάφερε να πάρει μέρος σε 63 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο σε 6,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 15,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στο ΝΒΑ σε 859 ματς κανονικής περιόδου και πλέι οφ μαζί, ενώ στην Ευρώπη έχει φορέσει τη φανέλα της Εφές, της Ούλκερ και της Μπαρτσελόνα. Με τους “μπλαουγκράνα” κατέκτησε το νταμπλ στην Ισπανία το 2009, ενώ με την εθνική ομάδα της Τουρκίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010.

Πρώην ομάδα: Μιλγουόκι Μπακς
Θέση: Φόργουορντ
Στατιστικά 2019/20: 6,6 πόντοι, 4,8 ριμπάουντ σε 63 ματς

Οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Ερσάν Ιλιασόβα, κάνοντας έτσι τον Τούρκο διαθέσιμο για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν βετεράνο με έφεση στο τρίποντο. Στα 33 του, ο έμπειρος φόργουορντ δεν αποκλείεται να μην βρει κάτι που να τον καλύπτει πλήρως και η επιστροφή στην Ευρώπη είναι μία ρεαλιστική επιλογή.

Μην ξεχνάμε πως έχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας φτάσει μέχρι το Final Four της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα το 2009, όταν και κατέκτησε με τους Ισπανούς την τρίτη θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ