Ο Τσάρλι Πέρι προφανώς δεν είναι και πολύ σόι στο ρετιρέ έτσι κι αλλιώς. Ε, προσθέστε σ’ αυτό και, όπως λέει ο ίδιος “τουλάχιστον 20 κουτάκια μηλίτη κι ενα τόννο ”σκόν用 και τι βγαίνει; Μάλλον, τι… μπαίνει; Μια αναμμένη φωτοβολίδα εκεί που φαντάζεστε, σε δημόσια θέα κιόλας! (Στη ψωτογραφία γελάει, ενώ… καπνίζει ακόμη, λίγο μετά […]

Ο Τσάρλι Πέρι προφανώς δεν είναι και πολύ σόι στο ρετιρέ έτσι κι αλλιώς. Ε, προσθέστε σ’ αυτό και, όπως λέει ο ίδιος “τουλάχιστον 20 κουτάκια μηλίτη κι ενα τόννο ”σκόν用 και τι βγαίνει; Μάλλον, τι… μπαίνει; Μια αναμμένη φωτοβολίδα εκεί που φαντάζεστε, σε δημόσια θέα κιόλας!
(Στη ψωτογραφία γελάει, ενώ… καπνίζει ακόμη, λίγο μετά το σπουδαίο του κατόρθωμα…)

Και, μετά, ο επίσης κατά δήλωσή του επαγγελματίας “τζαμπατζής” των γηπέδων (“gibber” στην αγγλική αρκό), μπήκε έτσι και στον τελικό του EURO.

Περίπου έτσι, για την ακρίβεια. Οι 2.500 παρολίγο εισβολείς στο Γουέμπλεϊ έβαλαν σε κίνδυνο την ανάληψη από την Αγγλία του Μουντιάλ 2030. Αλλά ο Πέρι δεν ανήκε σ’ αυτούς. Απλώς χρησιμοποίησε το “μπούγιο” τους ως προκάλυμμα.

Στη συνέχεια λέει ότι έδωσε σ’ ένα φύλακα 100 ευρώ για να αποφύγει το πιστοποιητικό για την Covid-19 κι άλλα 150 σ’ έναν ελεγκτή κάποιου τουρνικέ. Κι έτσι, βρέθηκε μεταξύ των θεατών του αγώνα…

Δίνει τώρα ραντεβού το Κατάρ!

“Ηταν η πιο μεγάλη μέρα της ζωής μου. Δεν υπήρχαν κανόνες. Είχα ξεκινήσει μηλίτες και ”σκόνη” από τις οκτώμιση το πρωί. Ήμουν τελείως “κόκκαλο” και απήλαυσα κάθε στιγμή. Ραντεβού στο Κατάρ!”

O Πέρι παραδέχθηκε ότι μπήκε “στη ζούλα” στο γήπεδο και στον ημιτελικό με τη Δανία και δήλωσε αμετανόητος -γενικώς: “Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω συγγνώμη”, λέει.

Ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι τα κατάφερε με τη δεύτερη προσπάθεια. Την πρώτη φορά τον απομάκρυναν από το Γουέμπλεί. Αλλά στη συνέχεια, όπως λέει, έβγαλε το (600 ευρώ!) χαρακτηριστικό Louis Vuitton καπελάκι του, προσπάθησε ξανά και τα κατάφερε.

Η φωτοβολίδα “εκεί” ήταν “για να ευθυμήσει ο κόσμος”

Κι όσο για το περιστατικό με τη φωτοβολίδα στο… επίμαχο σημείο, ο Πέρι τα έριξε στην… καραντίνα και τον Sars-Cov2: “Μετά από ενάμιση χρόνο μιζέριας”, είπε, “πίστεψα ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα κάνω κάποιους ανθρώπους να ευθυμήσουν λιγάκι”…

Και, κάποιοι μπορεί να ευθύμησαν, ίσως. Ο ίδιος, όμως, δύσκολα θα ξαναευθυμήσει ξανά μπαίνοντας τζάμπα (ειδκά) σε αγγλικό γήπεδο. Βλέπετε, μετά απ’ όλα τα πιο πάνω… και οι δύο όψεις του είναι πλέον πασίγνωστες. Σ’ όλο τον πλανήτη, κυρίως όμως στην Αγγλία.

Κι έτσι, ο επόμενος steward που θα επιχειρήσει να “λαδώσει” για να περάσει τζάμπα στο γήπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον θυμηθεί.
Είτε τον ίδιο είτε… τη φωτοβολίδα -και αντιλαμβάνεστε τι εννούμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ