Τελευταία επιτυχία για τους Λέικερς η φούσκα του Ορλάντο, το καλοκαίρι του 2020. Ένα πρωτάθλημα στην μνήμη του Κόμπι. Στο περσινό όμως πρωταθλημα δεν είδαμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Προς υπεράσπιση τους, όλες οι ομάδες πέρσι είχαν τα θεματάκια τους. Άλλες τραυματισμούς, άλλες ελλείψεις. Το αποτέλεσμα ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς να σηκώσουν την κούπα. Με ηγέτη […]

Τελευταία επιτυχία για τους Λέικερς η φούσκα του Ορλάντο, το καλοκαίρι του 2020. Ένα πρωτάθλημα στην μνήμη του Κόμπι. Στο περσινό όμως πρωταθλημα δεν είδαμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Προς υπεράσπιση τους, όλες οι ομάδες πέρσι είχαν τα θεματάκια τους. Άλλες τραυματισμούς, άλλες ελλείψεις. Το αποτέλεσμα ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς να σηκώσουν την κούπα. Με ηγέτη τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτό φέτος αλλάζει. Η παρέα του Λεμπρόν είναι αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα. Και δεν διατίθεται να θυσιάσει άλλη χρονιά μακριά από τους τίτλου;ς.

Πάμε να δούμε όμως τι έκαναν οι Λέικερς τις τελευταίες μέρες. Και έφτασαν να έχουν ένα από τα πιο γεμάτα και ποιοτικά σύνολα στη λίγκα.

Ο Ντένις Σρέντερ κούνησε μαντήλι μετά από μία σεζόν στο Λος Άντζελες  Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ άφησε την Ουάσιγκτον και τους Ουίζαρντς και συνέθεσε μια εκπληκτική Big 3 δίπλα στον Λεμπρόν και τον AD.

Κάπου εκεί έρχονται να κολλήσουν οι επόμενες κινήσεις της ομάδας, που η μία ήταν καλύτερη από την άλλη.

Ο Καρμέλο Άντονι έπειτα από 1,5 χρόνο στο Πόρτλαντ θα ανταμώσει για πρώτη φορά, σε συλλογικό επίπεδο, με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Στην 19η σεζόν του στα παρκέ ο Melo θα μπει στη μηχανή των Λέικερς με σκοπό να κάνει ό,τι και στο Πόρτλαντ.

Nα έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει τις ισορροπίες στην επίθεση.

Έπειτα …Μαλίκ Μονκ. Ο οποίος προέρχεται από μια πολύ παραγωγική σεζόν στους Σάρλοτ Χόρνετς, με τους οποίους κατάφερε να φτάσει ως το Play in τουρνουά, αποδεικνύοντας ότι στην Βόρεια Καρολίνα υπάρχει μέλλον. Ο απόφοιτος του Κεντάκι όμως θα συνεχίσει στην Καλιφόρνια, για λογαριασμό των Λέικερς, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Συμπαίκτης του θα είναι ο Κέντρικ Ναν. Ο εκρηκτικός γκαρντ άφησε τους Μαϊάμι Χιτ, έπετια από μια διετία στην South Beach και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην ομάδα του Φρανκ Βόγκελ.

Την ίδια στιγμή ένας παίκτης που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ομάδα επέστρεψε στο Λος Άντζελες. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη φούσκα, με την ομάδα του ΛΑ και επιστρέφει για να την βοηθήσει να παλέψει εκ νέου γι αυτό.

Σε αυτή την κατεύθυνση η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ φρόντισε να γεμίσει τον πάγκο της με πολύ ποιοτικές προσθήκες. Ο Τρέβορ Αρίζα επέστρεψε στην Καλιφόρνια, ο Κεντ Μπέιζμορ άφησε τους Ουόριορς για να μπει στη μηχανή των Λέικερς, ενώ μαζί τους θα αγωνίζεται και ο Ουέιν Έλινγκτον, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τους Ντιτρόιτ Πίστονς θα έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει στην διεκδίκηση ενός τίτλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ