Και το όνομά του, Giannis LeBron Jordan. Υπερβολή, να συγκρίνει κάποιος τον Γιάννη Αντετοκούμπο με τα δύο ιερά τέρατα; Όπως το δει κανείς. Κατ’ αρχάς, το αμερικανικό σάιτ που κάνει τη σύγκριση λέγεται… HoopsHype. “Υπερβολές των καλαθιών¨, “μπασκετικές υπερβολές, σε ελεύθερη μετάφραση. Οπότε… Δεύτερον, το σάιτ δεν τοποθετεί (ακόμη) τον Giannis στο ίδιο πάνθεον. Κάνει […]

Και το όνομά του, Giannis LeBron Jordan. Υπερβολή, να συγκρίνει κάποιος τον Γιάννη Αντετοκούμπο με τα δύο ιερά τέρατα; Όπως το δει κανείς. Κατ’ αρχάς, το αμερικανικό σάιτ που κάνει τη σύγκριση λέγεται… HoopsHype. “Υπερβολές των καλαθιών¨, “μπασκετικές υπερβολές, σε ελεύθερη μετάφραση. Οπότε…

Δεύτερον, το σάιτ δεν τοποθετεί (ακόμη) τον Giannis στο ίδιο πάνθεον. Κάνει μια σύγκριση των διακρίσεων του Αντετοκούμπο στα 26 του, σε σχέση με όσες είχαν επιτύχει οι δύο σούπερ σταρ του NBA στην ίδια ηλικία. Και… τι να κάνουμε τώρα, που ο Giannis υπερτερεί; Να αμφισβητήσουμε τους αριθμούς; Αυτοί είναι.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» στα 26 του έχει ως «παράσημα»: 1 πρωτάθλημα, 1 MVP σε τελικούς, 2 MVP σε κανονική περίοδο, 5 παρουσίες σε All-Star Game, 5 παρουσίες στην All-ΝΒΑ ομάδα, 1 MVP σε All-Star Game, 1 βραβείο καλύτερου αμυντικού της χρονιάς, 4 φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα συν το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Στην αντίστοιχα ηλικία, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε στο γράψει βιογραφικό του τα παρακάτω: 1 MVP σε κανονική περίοδο, 6 παρουσίες σε All-Star Game, 4 παρουσίες στην All-NBA πεντάδα, 1 MVP σε All-Star Game, 1 βραβείο καλύτερου αμυντικού της χρονιάς, 2 φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα συν το βραβείο του Rookie της χρονιάς.

Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στα 26 του χρόνια είχε κερδίσει: 2 MVP σε κανονική περίοδο, 7 παρουσίες σε All-Star Game, 7 παρουσίες στην All-NBA ομάδα, 2 MVP σε All-Star Game, 3 στην καλύτερη αμυντική πεντάδα συν το βραβείο του Rookie της χρονιάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ